יהודית1238
משתמש חדש
- הוסף לסימניות
מאיפה המידע?שמתם לב שמחיר החופשי שנתי עלה ל 1938?
אני לא מוצאת בשום אתר כמה עולה החופשי שנתי
מאיפה המידע?שמתם לב שמחיר החופשי שנתי עלה ל 1938?
למי שיש גיאוגרפי שיעשה חודשי.נכון , אבל גם חופשי חודשי עלה כבר מאז החישובים שעשו פה
ונסיעה רגילה עולה כבר 8 שקל ולא 5.5..
המחיר עלה בהתאמה עם עליית המחירים.מאיפה המידע?
נכון , תודה, באמת יותר שווהלמי שיש גיאוגרפי שיעשה חודשי.
לא הבדל משמעותי כ"כנכון , תודה, באמת יותר שווה
פתאום בכל האזורים שזכאים לפרופיל גאוגרפי כמות הסטודנטים תצנח![]()
כשעושים חופשי חודשי שווה לעשות + רכבת 40 ק"מ זה כמה שקליםלא הבדל משמעותי כ"כ
157.5 כפול 12 חודשים = 1890
וחופשי שנתי לפי מה שכתבו כאן 1938 (פלוס המחיר לעשות סטודנט..)
ובפרט שאם עושים חופשי שנתי סטודנט יש הנחה של 50 אחוז בערך צבור (לנסיעות ברכבת)
בעצם כשנוסעים ברכבת כנראה שווה לעשות חופשי יומי
מאיפה המידע?
צריך רק לקחת בחשבון שיש סיכוי שיעלה המחיר במהלך השנה,בחופשי חדשי גיאוגרפי זה אותו מחיר של סטודנט דהיינו 1890 ש"ח
בסטודנט עולה השנה בערך 200 ש"ח לקבל את התעודת סטודנט
אבל הפלוס שאתה יכול לקנות שנתי
בגיאגורפי צריך לחדש את זה כל חודש (כמובן שאלו שצריכים רק כמה חדשים בשנה שיעשו גיאוגרפי)
אין כפל מבצעיםפרופיל גיאוגרפי קיים גם בחופשי שנתי? או שבכלל לא צריך כי זה במילא 50 אחוזים?
אם אני רוצה לקבל הנחה מה אני צריך להביא מסמך מעורך דין?מה שידוע לי זה שצריך ללכת לאיפה שעושים רב קו חדש, פעם בן דודה שלי עשתה שם
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים