עיצוב שווה לעשות מיטת תינוק בתוך ארון?

• הוסף לסימניות
יש מישהי שעשתה ומתחרטת?
אשמח לשמוע מה עדיף, בנפרד או כחלק מארון?
מעלות וחסרונות וכו'

תודה רבה,

• הוסף לסימניות
ואני עושה עכשיו ארון,
ואני קצת מסתבכת מה לשים בפנים,
ומה להוציא מהחדר למקום אחר,
כרגע אין לי מקום אחר,
אבל תמיד יכול להשתנות,
למשל קרש גיהוץ, כרגע נמצע בין ארון לקיר,
אבל אולי נגדיל חדר שירות, ויהיה לנו מקום שם?,
וגם למתבגרות, איך הכי נח לתכנן להם ארון?
מבחינת מגירות, תליה או מדפים?
כמה צריכה כל אחת?
מנסה לתכנן שיהיה גם כשיגדלו,
כרגע יש להם מגירה, כמעט להכל, וגם קצת תליה,

• הוסף לסימניות
אף אחת לא עשתה?
ואני עושה עכשיו ארון,
ואני קצת מסתבכת מה לשים בפנים,
ומה להוציא מהחדר למקום אחר,
כרגע אין לי מקום אחר,
אבל תמיד יכול להשתנות,
למשל קרש גיהוץ, כרגע נמצע בין ארון לקיר,
אבל אולי נגדיל חדר שירות, ויהיה לנו מקום שם?,
וגם למתבגרות, איך הכי נח לתכנן להם ארון?
מבחינת מגירות, תליה או מדפים?
כמה צריכה כל אחת?
ואשמח לעזרה גם בקשר לזה

• הוסף לסימניות
בעלי בנה לבד כזה ארון, המיטות למטה עוד לא גמורות
בינתיים מאוד מרוצה...
WIN_20250831_11_47_24_Pro.jpg

• הוסף לסימניות
המיטות למטה - לקח ממיטה נפתחת קיימת (זרק את הגבוהה והשאיר את ה2 התחתונות), כל השאר בנה לבד.
המקלות של המעקה הוא קנה בחנות של העצים, וצבענו עם צבע מתאים לעץ

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה