עדיין קיים, התואר הזה שם?המניע העיקרי הוא: שלתואר במדעי החברה קיימת מסגרת שמורה, עליה שמענו המלצות חמות (בית ברכה בירושלים), לנערה שפחות מתחברת לתואר במדעי המחשב.
חושבים על כיוון של מקצוע חינוכי - טיפולי כלשהו
תואר במדעי החברה עדיין קיים בבית ברכהעדיין קיים, התואר הזה שם?
אמרו לי שכבר לא.
נפתח גם שנה הבאהתואר במדעי החברה עדיין קיים בבית ברכה
(לא בדקתי לגבי שנה הבאה, אבל השנה פתחו קבוצה)
השאלה האם ניתן להתקבל לתארים טיפוליים עם התואר הזה.תואר במדעי החברה שווה רק למי שרוצה להתקדם לתואר שני בתחומים כמו פסיכולוגיה טיפול רגשי וכו
כי אני לא חושבת שאפשר לעשות משהו רק עם תואר ראשון
אם היא רוצה חינוך, שתלמד ישר חינוך. למה ללכת בעקיפין?שווה בדיקה. יכול להיות שבצירוף תעודת הוראה ניתן לעסוק בחינוך פורמלי. אם היא רוצה בלתי פורמלי או טיפולי אני לא יודעת..
כשאני התחלתי תואר בסוציולוגיה ולא היה לי מושג מה יכול לצאת לי מזה, הייתי אוספת מודעות דרושים שנראו לי 'חלומיות' (כלומר, עונות על ההגדרה 'מה את רוצה לעשות כשתהיי גדולה') ואז קיבלתי קנה מידה ומושגים מה אני מחפשת בכלל.תואר במדעי החברה יכול להועיל כשעובדים בארגונים גדולים וצריך תואר כדי לגשת למכרזים 'שווים'.
אבל זה לא שלומדים בתואר איך להתקדם בקריירה, זה תועלת עקיפה.
איפה נערה יכולה לעשות תואר בחינוך?אם היא רוצה חינוך, שתלמד ישר חינוך. למה ללכת בעקיפין?
למיטב ידיעתי, בבית ברכה.איפה נערה יכולה לעשות תואר בחינוך?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים