כללי שווה לפרסם בפרוג (תלת מימד סטריאוסקופי)

• פותח הנושא park
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לאחר הפרסום של ההצלחה ליצור תלת מימד סטריאוסקופי מתמונה בודדת קיבלתי בקשה פה דרך הפורום לעבודה והנה התוצאה לפניכם.

תלת מימד מתמונה בודדת.

צפה בקובץ המצורף 71593
צפה בקובץ המצורף 71595
צפה בקובץ המצורף 71592

והמוצלח מכולם

צפה בקובץ המצורף 71594

והנה תמונה שנוצרה בצילום עבור תלת מימד ויצאה כ"כ יפה שהייתי חייב להעלות.

צפה בקובץ המצורף 71596

קבצים מצורפים

• יער.jpg
    KB 943.1 · צפיות: 11
  • מדבר.jpg
    KB 730.1 · צפיות: 11
  • סוס.jpg
    KB 872.5 · צפיות: 12
  • סנפלינג.jpg
    KB 657.5 · צפיות: 16
  • תופים.jpg
    KB 589.5 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
שמתי באיזשהו מקום את המשקפיים ואני לא זוכרת איפה.
אוף!
איפה אפשר להשיג / לקנות?
כל הזמן מעלים כאן תלת מימד ורק אני לא יכולה להנות. :mad:

• הוסף לסימניות
לדעתי יצא לך ממש טוב
היה לי בלבול בעיניים רק בתמונה האחרונה איפה שהרגל של המתופף כשניסיתי להתמקד לראות מה לא טוב ראיתי שהכל בסדר כך שזה כנראה סתם אשליה שיש טעות

• הוסף לסימניות
עבודות מצוינות! אני עדיין מקווה שיגיע גם מדריך.
אפשר לקנות בחנות של וקסברגר - המשקפיים מקרטון עולים 5 ש"ח. שווה!

• הוסף לסימניות
ויש גם משקפיים בווקסברגר רב פעמיים מפלסטיק ב18 ש"ח שווה זה עם מה שאני עובד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;451069:
לאחר הפרסום של ההצלחה ליצור תלת מימד סטריאוסקופי מתמונה בודדת קיבלתי בקשה פה דרך הפורום לעבודה והנה התוצאה לפניכם.

צפה בקובץ המצורף 71596

אכן, עשית עבודה מעולה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה