שווה לתקן? פלאש שנפל והפסיק לעבוד

• הוסף לסימניות
פלאש שנפל על הרצפה והפסיק לעבוד איפה מתקנים?

קבצים מצורפים

• s-l1600.jpg
    KB 239.2 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
קרוב לודאי שלא משתלם לתקן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1929263:
קרוב לודאי שלא משתלם לתקן.

למה?
אני נפל לי
שלחתי לתיקון ב250 ש"ח - סה"כ הנורה נהרסה...

• הוסף לסימניות
בדיוק- בעיני לא משתלם לתקן ב250 מוצר כשחדש מקביל עולה 350-400.

עם כל הכבוד לטכנאי הממוצע מתל אביב או עפולה אין את היכולות של המפעל. והסבירות לתקלה חוזרת גבוהה יותר מאשר במוצר חדש עם אחריות.

• הוסף לסימניות
אוקי,
אני תיקנתי פלאש שעולה 2500 ש"ח..
איך אתה יודע כמה שלו עלה?

• הוסף לסימניות
הוא צירף תמונה... אני מניח שעל הפלאש הזה מדובר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1930115:
הוא צירף תמונה... אני מניח שעל הפלאש הזה מדובר.

אה, לא עלה לי התמונה...

• הוסף לסימניות
את לא רואה את התמונה?

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    KB 120.3 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
רואה.
לפני זה לא עלה לי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה