מעניין שווה צפיה! גאוני 'ש"ס אידן' במבחן שלא היה כמותו

• הוסף לסימניות
אשרי העם שככה לו. שיש כאלו תלמידי חכמים מופלגים בתוכינו. זה לא יאומן כי יסופר. קנאת סופרים תרבה חכמה.

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר אחד מהאברכים האלו מקרוב, המבחן שם הוא כללי, אך באמת מענין אותי לראות באופן אישי מול כל אחד ואחד מהם.. זה נשמע הזיה..

• הוסף לסימניות
פשוט יש להם המון המון פרסומות , ולא ידעתי כמה זה נכון..

• הוסף לסימניות
אני מכיר אברך ת"ח שמעונין להכנס למסגרת הזו בירושלים
יש למישהו ידיעה איך ולמי מתקשרים

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר אחד מהאברכים האלו מקרוב, המבחן שם הוא כללי, אך באמת מענין אותי לראות באופן אישי מול כל אחד ואחד מהם.. זה נשמע הזיה..
מכיר קרוב משפחה מדרגה ראשונה
וזה אכן כך כשיש לי שאלה בגמרא הוא יענה לי דרך הטלפון באופן מיידי

• הוסף לסימניות
אתה יכול לשאול את הקרוב שלך
אם אברך רוצה להכנס למסגרת הזו מהו התהליך

• הוסף לסימניות
אני מכיר אברך ת"ח שמעונין להכנס למסגרת הזו בירושלים
יש למישהו ידיעה איך ולמי מתקשרים
יש מודעה גדולה בירושלים מעל הכולל שלהם, -ליד אור החיים סנטר במאה שערים.
יש שם מספר טלפון אולי נרשמים שם

• הוסף לסימניות
המבחן השנה ע'י מרן הגר'מ שטרנבוך מפעים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה