• פותח הנושא ca1
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
כמה משלמים לעריכת וידאו בפרמייר לשעה ? אם אני עובדת במשרד ומבקשים לערוך מצגת על פעילויות על חשבון שעות העבודה, כמה אמורים לשלם לשעה ?

• הוסף לסימניות
בעריכת וידאו, כמו בהרבה תחומים אין מחיר קבוע.
את צריכה לחשוב עם עצמך כמה זמן יקח לך העבודה פחות או יותר,
ובכמה שווה לך לעבוד עליה. וכמה הלקוח מוכן להשקיע.
אני יודעת שזו תשובה מעצבנת. אבל זו התשובה.
לי, למשל יצא לקחת על עבודה ארוכה ומעצבנת סכום פעוט מאוד, לעומת עבודה אחרת שנהניתי מכל רגע ושילמו לי עליה יפה.
הכל גם עינין כמובן של סיעתא דשמיא.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
העבודה לפי שעות ללא ידיעה כמה זמן תקח העבודה , עדיין לא ניתן לי את החומר , ולכן אין אפשרות הערכה כמה זמן עשוי לקחת

• הוסף לסימניות
אם זה על חשבון שעות העבודה זה הרבה פחות מעבודה רגילה
אולי תוספת בונוס וזהו
כי הם במילא משלמים לך על השעות האלו

• הוסף לסימניות
על חשבון שעות מזכירותו שזה שכר מינימום , האם זה שווה לשכר שעת עריכה ?

• הוסף לסימניות
לדעתי תחלקי את הסכום אם זה כולל עבודה שוטפת או לא
אם זה כולל תוסיפי לסכום של העריכה חצי מהשכר הרגיל
ואם זה לא כולל עבודה שוטפת תקחי מחיר של עריכה

בהצלחה

• הוסף לסימניות
מישהו יכול להגיד מחירים במספרים? (בערך כמובן)

• הוסף לסימניות
אין פה אף אחד שעובד לפי שעות באולפן לעריכה ?

• הוסף לסימניות
באולפני עריכה מקבלים כ-35 - 40 ש"ח לשעה
זה המחיר הסטנדרטי. כמובן שיש יותר ויש פחות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה