שוויגעררררר

• פותח הנושא 742
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
ראשית, זכרי שכל הבלגה תעמוד לך לזכות גדולה מאד!!!
שנית, צפצפי....
שלישית, אולי באמת תתיעצי עם מישהו מקצועי??? מסתבר שאת לא הראשונה בעולם!!!

• הוסף לסימניות
אני דווקא חושב

נכתב ע"י shosh22;1283390:
חבל שכך את חושבת. והייתי מצפה ממנהל הפורום למחוק את האשכול. הוא בהחלט לא מתאים.

לא טרחתי לקרוא את התגובות ואני גם לא רוצה. קראתי רק את ההודעה שלך וצר לי שאת חושבת שפורום "איש את רעהו" יכול לעזור לך.

שיש צדק בעצם הדברים,

את שכותבת לה שתוריד את האשכול לא מתחברת למה שהיא עוברת,

ולכן את גם לא יכולה לתת לה עצות, כי אתה פשוט לא במצב שלה!!!

אם זאת אני חושב שללכת ליועץ, או סתם רב חכם ולשאול אותו מה הוא אומר לעשות זה מעשה חכם יותר מלשמוע מ'חכמי פרוג' ולא שהם טיפשים....

אך בכל זאת לא זה המקצוע והניסיון שלהם!!

• הוסף לסימניות
מנהלים!
האשכול הזה לא מוסיף כבוד לפורום :rolleyes:
ובפרט שבטוח לי שלא יביא תועלת, על נושאים כגון אלו לא דנים בפומבי, ואם בכ"ז כבר שאלת אז אפשר להתבטא בעדינות.

• הוסף לסימניות
אולי תסבירו לי במה שונה האשכול הזה שנפתח בפורום איש את רעהו
מאשכול שנפתח בפורום עיצוב גרפי על לקוח נודניק/ מעצבן/ לא משלם/ וכדו'...?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יואל גרוס;1283397:
שיש צדק בעצם הדברים,

את שכותבת לה שתוריד את האשכול לא מתחברת למה שהיא עוברת,

ולכן את גם לא יכולה לתת לה עצות, כי אתה פשוט לא במצב שלה!!!

אם זאת אני חושב שללכת ליועץ, או סתם רב חכם ולשאול אותו מה הוא אומר לעשות זה מעשה חכם יותר מלשמוע מ'חכמי פרוג' ולא שהם טיפשים....

אך בכל זאת לא זה המקצוע והניסיון שלהם!!

אני מעדיפה לא לענות, אבל רק כדי שלא תחשוב ששתיקה זו היא כהודאה, הריני מגיבה בשתיקה שאינה כהודאה. אלא שתיקה שיפה לחכמים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה