כן, קיבלתי את המייל שלהם ולכן התעוררתי לשאול.נכתב ע"י שירה 10;2043493:שמעת על "קומי עורי"?
הם מטיסים לשם למשך תקופה ארוכה, וזה בהחלט עוזר, החברה חוזרים נקיים לישראל,
לצערי לא נמצאה תרופה שמכחידה לגמרי, גם שוייץ.
האטופיק חוזר אחרי כמה חודשים![]()
נכתב ע"י שירה 10;2043493:שמעת על "קומי עורי"?
הם מטיסים לשם למשך תקופה ארוכה, וזה בהחלט עוזר, החברה חוזרים נקיים לישראל,
לצערי לא נמצאה תרופה שמכחידה לגמרי, גם שוייץ.
האטופיק חוזר אחרי כמה חודשים![]()
נכתב ע"י לללי;2043695:נסעה במשך כמה שנים, כל פעם בחורף חזר שוב.
אטופיק, כן.
אגב, מישהו נתקל בתופעה של אטופיק שעבר, ובמקומו הופיע צינון עם סימני קדחת השחת? (בכל עונה, לא רק במעברים)
אשמח למידע על התמודדות, דרכי טיפול וכו'.
נכתב ע"י GRN;2043817:מרגלית, קודם כל תודה רבה על המידע!
שנית, המצב הזה הגעת אליו תוך כדי שימוש בקורטיזון? כי הבת שלי הגיעה למצב דומה, אבל רק בפנים, בגלל שניסיתי להימנע מקורטיזון. הגעתי אז לרופא והוא אמר לי ככה (ציטוט מדויק: בסרט הטוב הרע והמכוער יש משפט שהוא בן אלמוות: when you need to shoot, shoot! don't talk! ונתן לי כמויות של קורטיזון.
אחרי שהגענו למצב שפוי הגעתי למשחה של היימליך ז"ל והיא הצליחה, ב"ה להעלים את התופעה לגמרי.
עכשיו יש לי בן נוסף שסובל. בלי קורטיזון הוא מגיע למצבים קשים מאוד. אני מאוד לא רוצה קורטיזון אבל אני לא מוצאת שום דרך אחרת.
צפי לטלפון![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים