• הוסף לסימניות
אני צריכה חומר על שוויץ, גבולות שוויץ, הדגל שלה.
כל חומר יתקבל בברכה.
תודה מראש. (וזה ממש דחוף..)

• הוסף לסימניות
תעשי חיפוש על שוויץ בויקיפדיה

• הוסף לסימניות
מה זה ויקיפדיה?

• הוסף לסימניות
מה זה שווייץ?

• הוסף לסימניות
תצחקו תצחקו,
אבל דווקא אני מעריכה כאלה שלא יודעים מה זה "ויקיפדיה"...
ירבו כמותם!

• הוסף לסימניות
אני מבינה בערך מה זה ויקיפדיה וברוך ה' שאני לא מבינה בדיוק מה זה...
אני לא מתחרטת ע"כ לשניה.
בכולופן - יש למישהו חומר על שוויץ?

• הוסף לסימניות
ועכשיו ברצינות,
ישנה אנציקלופדיה לילדים נראה לי שהשם שלה "עולם ומלואו" על יבשת אירופה ושם כתוב לך בצורה זורמת וברורה את כל מה שאת צריכה על שוויץ, תנסי להשיג אותה
אני כותבת לך כמה פרטים חיוניים שיהיה לך במה להתחיל -
מיקום- מרכז אירופה
שטח- 41,228 קמ"ר
עיר הבירה - ברן
מטבע - פרנק
אוכלוסיה - 7 מיליון
גבולותיה - גרמניה בצפון
צרפת במערב
איטליה בדרום
אוסטריה וליכטנשטיין במזרח
זה בינתיים אם יהיה לי כח אני אחפש לך עוד

• הוסף לסימניות
תודה לך, עכשיו דברת לעניין...
אני צריכה קליפים על שוויץ, לא כ"כ מידע עליה.

• הוסף לסימניות
יש לי תמונות שצילמתי בעצמי, אני מקוה שיעזור לך ןכן קליפים שאשלח בג'מבו מייל בעז"ה שלחי לי מייל באישי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה