שוטי שוטי ספינתי

• הוסף לסימניות
קנו לי אתמול סירה חדשה.
אבל לא נראה לי שאהיה רב חובל..

קבצים מצורפים

• 5993--.png
    KB 775.3 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
תמונה מקסימה!
(ליישר)

• הוסף לסימניות
הרעיונות שלך לא נגמרים אה?
הקטנצי'ק שם -שתפן מדהים!

• הוסף לסימניות

זה באמת במים?!
ואאו!!!

יש שם בצד שמאל איזה הצללה לא ברורה. שנראית כאילו זה חתוך....
(מאחורי הכובע והבד.)

• הוסף לסימניות
מגניב!!!

• הוסף לסימניות
מדהים לחלוטין
את יצירתית לגמרי

• הוסף לסימניות
נראה שיהיה להם אלבום עוצר נשימה!!
מיוחד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רוחי ארלנגר;1833465:
הרעיונות שלך לא נגמרים אה?
הקטנצי'ק שם -שתפן מדהים!
הקטנצי"ק באמת עם אופי מדהים. הסט הזה בניתי במיוחד בשבילו.
תכף אעלה עוד כמה מהסט

• הוסף לסימניות
איזה אילתור חמוד של אביזרים
תמונה חמודה !!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיילי פייג;1833696:
הקטנצי"ק באמת עם אופי מדהים. הסט הזה בניתי במיוחד בשבילו.
תכף אעלה עוד כמה מהסט

נו. אני מחכה...;)

• הוסף לסימניות
וואו,חיילי זה חלומי.
ובכלל נראה לי שחרשתם את הארץ....:)

• הוסף לסימניות
......

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה