שוטי שוטי 2

• הוסף לסימניות
פשוט התחשק לי להעלות באשכול נפרד. מקווה שתהנו

קבצים מצורפים

• DSC_6041.png
    KB 747.5 · צפיות: 19
  • DSC_6082--.png
    KB 682.5 · צפיות: 16
  • DSC_6084--.png
    KB 729.7 · צפיות: 16
  • DSC_6093.png
    KB 611.1 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
מקסים!

• הוסף לסימניות
.....

• הוסף לסימניות
האחרונה . הפעם.
והקטן נשאר שובב...

• הוסף לסימניות
מותק

יפה וחדשני , כרגיל

• הוסף לסימניות
ארבעתן יפות.

• הוסף לסימניות
חיילי תמונות מקסימות
יפות
ייחודיות
מסתפקת לגבי קונטרס וחיזוק צבעים, יש משהו יפה בחלש הזה
אבל קצת היה לי אפרוריות
מה אומרת על זה??

• הוסף לסימניות
חיילי התמונות שלך סוףףףףףף
מהמם.......

• הוסף לסימניות
מהי ההילה השחורה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tzivi;1835923:
חיילי תמונות מקסימות
יפות
ייחודיות
מסתפקת לגבי קונטרס וחיזוק צבעים, יש משהו יפה בחלש הזה
אבל קצת היה לי אפרוריות
מה אומרת על זה??

יש בזה משו.

• הוסף לסימניות
גמני התלבטתי לגבי האפרוריות הזו, כי זו האפרוריות שלא לוקחת לשום מקום... ככה אני חושבת בכולופן
חשבתי אם כבר משו כזה:
לטעמי כמובן

קבצים מצורפים

• לכידה.jpg
    KB 115.1 · צפיות: 28
  • לכידה2.jpg
    KB 137 · צפיות: 13

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה