קורונה שוטר מסתובב כעת במודיעין עילית ועוצר אנשים ללא מסיכות

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
שוטר מסתובב כעת ברכב אזרחי במודיעין עילית,
עוצר אזרחים ללא מסיכה ומחלק להם... מסכות.
תכלס- מבחינת יעילות זה עוזר יותר
אנשים עוצרים, מחייכים ו---לובשים את המסיכה.:)

• הוסף לסימניות
נחמד באיזה אזור? אולי נלך לבקש אחד...
שמעתי שהתקנות לשעת חרום פג תוקפם היום כך שאין אפשרות חוקית לתת דוחו"ת מקור "סקופים" ואין לי מושג האם אכן כך.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אל תמהרו להיסתמך על זה כי זה השורה האחרונה בכתבה:
בכנסת ימהרו עם חקיקת התקנות, כך שעוד היום הם יאושרו בקריאה שנייה ושלישית במליאת הכנסת כדי לאפשר להמשיך באכיפת הכללים

• הוסף לסימניות
אל תמהרו להיסתמך על זה כי זה השורה האחרונה בכתבה:
בכנסת ימהרו עם חקיקת התקנות, כך שעוד היום הם יאושרו בקריאה שנייה ושלישית במליאת הכנסת כדי לאפשר להמשיך באכיפת הכללים
אכן, בכתבה הנ"ל כתוב:
בעקבות כך, התקנות פקעו ובכנסת הודיעו כי הבוקר (שלישי) בשעה 11:00 תתכנס ועדת החוקה לחדש את תקנות שעת החירום ל-45 ימים נוספים.

• הוסף לסימניות
צריך לבדוק מה זה השוטר הזה אולי זה מתחזה אולי זה בכלל מישוא מבני ברק שרצה קצת לישתחרר אולי זה בכלל בעלה של האישה שמחלקת סטירות בכניסה לירושלים למי שמסיכה לא לובש, צריך לבדוק היטב!!! את כל האפשרויות אני לא הייתי רוצה שהילד שלי יקח ממנו מסיכה אפילו שזה ב-ח-י-נ-ם! כבדהו וחשדהוא!!!

• הוסף לסימניות
צריך לבדוק מה זה השוטר הזה אולי זה מתחזה אולי זה בכלל מישוא מבני ברק שרצה קצת לישתחרר אולי זה בכלל בעלה של האישה שמחלקת סטירות בכניסה לירושלים למי שמסיכה לא לובש, צריך לבדוק היטב!!! את כל האפשרויות אני לא הייתי רוצה שהילד שלי יקח ממנו מסיכה אפילו שזה ב-ח-י-נ-ם! כבדהו וחשדהוא!!!
לכל המסתפקים הוא שוטר אמיתי- אמיתי....

• הוסף לסימניות
שמעתי שהתקנות לשעת חרום פג תוקפם היום כך שאין אפשרות חוקית לתת דוחו"ת מקור "סקופים" ואין לי מושג האם אכן כך
שוטר יכול לחלק דו"ח, אך פקח עירוני לא יכול לחלק, עד שהכנסת תאשר שוב שהפקחים יוכלו להטיל קנסות, לכאורה היום או מחר.

• הוסף לסימניות
הלוואי על כולם שיעצור אותם כזה שוטר...
------
בעקרון נכנסתי לאשכול כדי לכתוב שבברכפלד יש שוטרים סמויים שנותנים דוחות.
אבא שלי קיבל דוח שהקפיץ את אחותי לבית שלה שהיה במרחק 10 מטר,
הדוח היה שלבן שלה לא היה כיסא תינוק.
ראו הוזהרתם!!!

• הוסף לסימניות
גם אני פגשתי את הצמד באיזור מרכז העסקים. נחמד היה לראות אותם מחלקים מסכות. פחות יהיה נחמד לראות אותם מחר מחלקים דוחו''ת אבל כנראה שאין הרבה ברירה.
האמת שעצם זה שאתה רואה שזה רציני שיש שוטרים, מכניס למחוייבות ללבוש מסיכה.
עד עכשיו זה היה סתם דיווחים בעיתונים...

• הוסף לסימניות
באתר משרד הבריאות כבר כתוב שהאריכו את התקנות

• הוסף לסימניות
1592317099799.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה