גם לי כך זה ברור.השוכר ברור,
אלא אם כן זה נוצר מנזילה או בעיה אחרת בדירה
כנראה שלא לכל אחד מתאים לסייד לבד...ברור שהשוכרים, בלי ספק, וגם לפני שתצאו תצטרכו להשאיר מסויד כמו שקיבלתם...
אבל למה השאלה היא לשלם? תסיידו,
למה זה משנה ממה זה נוצר, הכל זה בעצם בלאי שנגרם כתוצאה משימוש, כמו מזגן שהתקלקל, או מכשיר חשמלי אחר שהפסיק לעבוד, שאז המשכיר אמור לשלם על התיקון, מה ההבדל? (כרגע לא מדובר על יציאה מהדירה, שאז ידוע לי שהשוכרים מסיידים)השוכר ברור,
נזילה היא לא תוצאה של שימושלמה זה משנה ממה זה נוצר, הכל זה בעצם בלאי שנגרם כתוצאה משימוש, כמו מזגן שהתקלקל, או מכשיר חשמלי אחר שהפסיק לעבוד, מה ההבדל? (כרגע לא מדובר על יציאה מהדירה, שאז ידוע לי שהשוכרים מסיידים)
כמו שהם היו מסיידים את הדירה של עצמםלמה זה משנה ממה זה נוצר, הכל זה בעצם בלאי שנגרם כתוצאה משימוש, כמו מזגן שהתקלקל, או מכשיר חשמלי אחר שהפסיק לעבוד, מה ההבדל? (כרגע לא מדובר על יציאה מהדירה, שאז ידוע לי שהשוכרים מסיידים)
השוכר ברור,
ברור שהשוכרים, בלי ספק, וגם לפני שתצאו תצטרכו להשאיר מסויד כמו שקיבלתם...
אבל למה השאלה היא לשלם? תסיידו,
din.org.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים