התייעצות שולחות לקייטנה? מה אומרות על זה??

• הוסף לסימניות
הילדים אוכלים צהריים כשהם יושבים על הרצפה וכיסאות גן הם השולחן.
יצירות גם על הרצפה..
הבת שלי בת שנתיים.
המטפלת טוענת שאין לה מאיפה להשיג שולחן ומעונות לא מסכימים לתת.
מה הייתן עושות? מחייבות אותה להשיג?

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות.
אני לא יודעת, אמא אחת ממש כעסה עליה,
אמרתי אולי זה באמת תת תנאים...
שתשיג מאיזה מקום...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נראה לך יהיה לה מקום? לילד בן שנה ו 4 זה יתאים?

• הוסף לסימניות
לילדים לא קורה כלום מלשבת קצת על הרצפה

• הוסף לסימניות
100 זה מחיר יקר ליום
שולחן זה בייסיק לדעתי , גם אני הייתי מתעצבנת ..

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהכל בסדר
בבין הזמנים זה לא יקר בכלל
וברור שזה עד 4

• הוסף לסימניות
בינתיים הרב אומרות שזה בסדר...

• הוסף לסימניות
נשמע בסדר רק תבדקי שאת האוכל היא כן מצליחה להשיג להם ואת החשמל וכו .....סתם

כי גם אם זה בסדר וזה רק לקיטנה ובאמת אין לה מה לעשות עם כמה שולחנות קטנים אחרי הקיטנה ולא הייתי מתלוננת
בכ''ז יכולה לקנות בזול בסטוקים או להשאיל משכנים לפחות כמה זה לא באמת שהיא לא יכולה להשיג זה חסכנות בכסף/מאמץ
וזה בסדר

• הוסף לסימניות
מה הבעיה?
מה רע?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה