אני רק מהפחד התחלתי לבכותמי אמר שרק את? מאמינה שאגיע לזה מתישהו (שבת?)
לפחות ארגיש שזה לגיטימי, אפילו את היית עושה את זה![]()
לקחת את זה קשהאני רק מהפחד התחלתי לבכות
את לפחות שומרת את זה לשבת
אכן אין זמן יותר קשה מזה לראות את המקום שלו ריק
אני קוראתאת מה שארתן כותבות
אני קוראתאת מה שארתן כותבות
ובראש עולה לי השיר
"עד מתי עד מתי תסתיר תסתיר את פניך מימני"
גם אתן מרגישות תחושת הסתר כזו
נכון בפנים יש המון אור וניסים אבל ההסתר גובר
פעם אחת זה קרה לי בכיתי כמעט 12 שעותלקחת את זה קשה
אני מדמיינת שנסע לאמריקה לשבועיים
(אז למה צריך להגיש לו אוכל? שאלה טובה....)
אין אמוג'י מתחלף מבכי לצחוק...פעם אחת זה קרה לי בכיתי כמעט 12 שעות
רק ליד הילדים השתדלתי להיות חזקה
הנס היה שהתברר שטעו בשם והוא לא היה צריך בידוד
תגידו אם חושבים על אדם שנדבק בטעות יש בזה סגולה לא להדבק
על דרך אם חולמיפם על אדם שנפטר סגולה לאריכות ימים![]()
כי בכל דבר עצוב חשוב לראות את הטוב
די. התכוונתי ממש למה שאמרתי וזהו.מתנצלת
רק בעלי נכנס לבידוד ותיארתי על ההרכב המשפחתי ועוד כמה דברים קצת יותר מידי
לא מסקרן בכלל, רק לא אוהבת להזדהות
תחזיקי מעמד
זה הלימוד מהקורונהאבל בקופת חולים לא מאשרים בדיקות אז לכו ותאשימו אותם יותר מאת אלו שלא שומרים בידוד מהמבודדים
ברוך ה' יש אנשים עם שכלקיבלת החלטה נכונה. ונבונה.
אבל לעצם העיקרון של השאלה.
צריך לקחת בחשבון את כל המשתנים,
כמו למה הוא נכנס לבידוד? (אינו דומה חברותא מאומת שיושבים כל יום 8 שעות בלי מסכות, למעריב עם מסכה במרחק של מטר וחצי מחולה)
מה מידת האינטרקציה שלו עם הילדים בימים שלפני הבידוד? (הורה פעיל או אבא של שבת)
עד כמה הבידוד שלו באמת הרמטי? (תלוי באפשרויות וגודל הבית)
כמה זמן עבר מהחשיפה לחולה?
ובשביל לתת כח - תחשבי על המצפון שעלול להיות אם ח"ו....
נהגתם לגמרי בסדר!בעלי לא הרגיש טוב והרופא אמר לו שזה ויראלי וזה לא קורונה
שמרנו ממנו מרחק אם כי לא בידוד מוחלט.
אחרי שבוע וחצי אבדתי את חוש הריח לקחתי את רגלי הביתה באמצע העבודה כי הבנתי שכנראה הוא חולה ונדבקתי ממנו
מיום למחרת כולם היו בבית
אבל בקופת חולים לא מאשרים בדיקות אז לכו ותאשימו אותם יותר מאת אלו שלא שומרים בידוד מהמבודדים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים