שולחן וכסאות מטבח

• הוסף לסימניות
אני לפני קניית ריהוט למטבח ומבולבלבלת מכל ההצע
מה ממולץ?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
מומלץ לא להתבלבל...
לקחת מה שמתאים ופרקטי בשביל משפחה עם ילדים.

כסאות עם ריפוד מצריכים כיסוי קריסטל כי אחרת הריפוד הלך בכוס השוקו הראשונה...
ואז צריך לקחת בחשבון את החום מהנילון בקיץ.
אין כמו פורמיקה לניקיון של כל לכלוך.

לפני הכל זה מאוד תלוי בסגנון המטבח שלך ובסגנון שאת מחפשת.

לי יש שולחן פורמיקה עם רגלי נחושת מחוספסים + 4 כסאות עם משטח פורמיקה.

מה שעוד יש לשים לב, לדעתי לפחות, לקחת כסאות שבגב שלהן יש מספיק תמיכה עבור ילדים שלא יפלו בחור שנשאר ללא פסי מתכת.
(מקוה שהבת למה אני מתכוונת...)

• הוסף לסימניות
אם אפשר מומלץ מאד שולחן עם רגל מרכזית ולא 4 רגליים,
כך אפשר לשבת יותר מ4 אנשים ליד השולחן.

ואם יש מקום אז לקנות שולחן + 6 כסאות.
מאד מהר ה4 כסאות לא מספיק... ב"ה.

אם את אוהבת אפשר לקנות ספסל עבור הילדים, חסכוני מאד במקום.

• הוסף לסימניות
ההמלצות שלי: הכי יפה הניקל אלא שהוא דורש ניקוי תמידי, אם לך אין זמן או כוח לנקות בכל יום מומלץ לקנות ציפוי שחור כך במידה והציפוי מתקלף ניתן להעלים בקלות בעזרת לורד שחור.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
שימי לב שבסטנדרט יש 2 יצרני שולחן. ולכל אחד מיקום הברזל בתחתית השולחן. (המוט שמחבר בין שני הרגליים, וכאשר יושבים ניתן להניח עליו רגליים)-שונה מבחינת הגובה וזה משנה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה