שולחן מחשב - עם כיסוי למסך

• הוסף לסימניות
שלום,
אני לקראת הזמנת שולחן מחשב מנגר,
עקב כך שהשולחן הולך להיות בפינה באזור הסלון, אני רוצה שהשולחן יראה כמה שפחות שולחן עבודה, 4 רגליים 2 מגירות תיבה למחשב עצמו וזהו.
הבעייה היא לגבי המסך, אני רוצה שבשבת לא יראו את המסך, יש למישהו רעיון איך להסתיר את המסך, חשבתי להכין גם למסך תיבה בגודל שלו בקצה השולחן מלמטה ולפני שבת להוריד אותו לשם.
אם יש למישהו רעיון יצירתי אחר אשמח לשמוע.
(חוץ מהעמדות האלו שיש מכסה למסך מלמעלה, אני רוצה שיהיה לזה צורת שולחן ולא עמדה)

• הוסף לסימניות
אני ראיתי שמישהו גם הזמין אצל נגר שולחן והנגר עשה שהמסך של המחשב נכנס לתוך השולחן ע"י מנוע ויש לו כפתור לעלות את המסך ולהוריד ואז נשאר שולחן נקי ולא רואים שום דבר על השולחן.

• הוסף לסימניות
שמעתי על הרעיון הזה, עושים מסכים שנכנסים לתוך השיש של המטבח, לתוך מיטת חדר השינה וכו' - רק שהמחירים של זה מרקיעי שחקים (מיטה ב-70,000 ש"ח לדוגמא...) אבל אולי אצל נגר זה יכול לצאת יותר זול.
ראיתי באי. די. דיזיין את היחידה הזו:
http://www.iddesign.co.il/web/8888/...=7172&_UserReference=EE45703CA7DC60254E3498D6
זה נסגר לארון סגור בסגנון עתיק ונפתח לשולחן מחשב שימושי. לא יודעת אם יתאים לך או לא, אבל יכול לעזור לחברים אחרים אולי. ראיתי שהרבה פעמים שמחפשים כאן משהו כזה...

• הוסף לסימניות
ראיתי פעם שולחן מחשב עשוי עץ ופורניר עם תריס עץ נגלל מלמעלה, שיכל לכסות את המסך והכונן. כשהשולחן היה סגור הוא נראה כרהיט אלגנטי לכל דבר.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם, מבדיקה שעשיתי זה אכן מייקר מאד את העסק,
הציעו לי לתפור כיסוי מבד מתאים למסך, מישהו נתקל בכזה דבר,
איך אפשר ליצור מזה משהו שיצא בסופו של דבר יפה מלכתכילה,
בעצם אני מצטטת את eden7115 מפורום עיצוב:
איך אפשר "להתייחס את האילוץ וליצור ממנו אלמנט עיצובי עד כדי כך שאף אחד לא יבחין בכך שהוא אילוץ" ?
:)

• הוסף לסימניות
הדבר תלוי במיקום עמדת העבודה, אך אם מתאפשר ניתן להסתירה בוילון יפהפה וסלוני, שכאשר יהיה סגור הכל יחשבו שהוא מחפה על חלון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ארבע;613628:
הדבר תלוי במיקום עמדת העבודה, אך אם מתאפשר ניתן להסתירה בוילון יפהפה וסלוני, שכאשר יהיה סגור הכל יחשבו שהוא מחפה על חלון.
גאוני!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ארבע;613628:

ארבע תוכלי לפרט למה כוונתך?
האם הווילון יגיע עד השולחן?

• הוסף לסימניות
הוילון יגיע עד הרצפה, כשהמסילה תוצמד לתקרה במרחק מהקיר, שמידתו (של המרחק) כשל רוחב השולחן. (מקווה שאני מובנת).
כמו"כ, אם את בוחרת עמדה פינתית, את יכולה להציב אותה בזוית עם החלון הסלוני ואז ליצור וילון המשכי (יש מסילות עם זוויות מעוגלות, והמראה המתקבל אחר תליית הוילון עשיר ומקסים).

• הוסף לסימניות
הרעיון של ארבע הוא אכן פתרון מצויין לכל השולחן.
אם רוצים פתרון מקומי רק למסך, וזול, ישנו כיסוי שבת למסך (עם רקמה. כמו שיש לטלפונים וכד').
אם רלוונטי - אנסה להזכר מי מוכר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ארבע;613628:
רעיון גאוני!
ומלבד זאת הוא יוצר תחושה של מרחב.
ככה טוענים כי שנכנסים ורואים וילון הרי ברור שיש מאחור חלון :) ....

• הוסף לסימניות
קיבלתי רשות מחברתי הוגת הרעיון להעלות את התמונות, כדי שאנשים יוכלו להבין את הרעיון ובמקרה הצורך ליישם בביתם.
מאחורי הווילונות המכסים את קירות הכניסה לבית מסתתרים ארונות שירות והמחסן הביתי. בחזיתם פינת ישיבה נאה ומזמינה.

קבצים מצורפים

• 0 (1).JPG
    KB 259 · צפיות: 59
  • 2 (1).JPG
    KB 288.1 · צפיות: 70
  • 4.JPG
    KB 250.8 · צפיות: 45
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראש_יהודי;613624:
איך אפשר ליצור מזה משהו שיצא בסופו של דבר יפה מלכתכילה,
בעצם אני מצטטת את eden7115 מפורום עיצוב:
איך אפשר "להתייחס את האילוץ וליצור ממנו אלמנט עיצובי עד כדי כך שאף אחד לא יבחין בכך שהוא אילוץ" ?
:)
אחרי ציטוט כזה אני חייבת להגיב :)
אז הרעיון שלי הוא לתלות את המסך על הקיר (יש הרבה מסכים היום שמגיעים עם האופציה הזו) וכך אפשר לעשות את שולחן העבודה פחות עמוק כך שבמצב סגור יראה כמעין שידת כניסה (המחשב די בכניסה אם הבנתי נכון, נכון?!).
אח"כ קונים תמונה שמודפסת על קנווס מתוח על מסגרת עץ (כך שיש חלל ריק באמצע התמונה ורק המסגרת בעצם נוגעת בקיר), לפני שבת תולים את התמונה והמסך יהיה בדיוק מאחוריה בחלל שבין הקנווס לקיר.

אה, וביום חול, אם את באמצע עבודה ואורחים מגיעים, את שמה בשניה ורבע תמונה יפה כשומר מסך סוגרת את הארונית ויש לך תמונה במסגרת דיגיטלית מעל שידת כניסה... :)
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
eden7115, הרעיונות שלך חמודים לגמרי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ארבע;614059:
קיבלתי רשות מחברתי הוגת הרעיון להעלות את התמונות, כדי שאנשים יוכלו להבין את הרעיון ובמקרה הצורך ליישם בביתם.
מאחורי הווילונות המכסים את קירות הכניסה לבית מסתתרים ארונות שירות והמחסן הביתי. בחזיתם פינת ישיבה נאה ומזמינה.

אפשר לשאול על הצביעה?
אך צובעים את הקירות כך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;614216:
אחרי ציטוט כזה אני חייבת להגיב :)
אז הרעיון שלי הוא לתלות את המסך על הקיר (יש הרבה מסכים היום שמגיעים עם האופציה הזו) וכך אפשר לעשות את שולחן העבודה פחות עמוק כך שבמצב סגור יראה כמעין שידת כניסה (המחשב די בכניסה אם הבנתי נכון, נכון?!).
אח"כ קונים תמונה שמודפסת על קנווס מתוח על מסגרת עץ (כך שיש חלל ריק באמצע התמונה ורק המסגרת בעצם נוגעת בקיר), לפני שבת תולים את התמונה והמסך יהיה בדיוק מאחוריה בחלל שבין הקנווס לקיר.

אה, וביום חול, אם את באמצע עבודה ואורחים מגיעים, את שמה בשניה ורבע תמונה יפה כשומר מסך סוגרת את הארונית ויש לך תמונה במסגרת דיגיטלית מעל שידת כניסה... :)
בהצלחה!

וואו וואו, את יצרתית ברמות!!

• הוסף לסימניות
שולחן מחשב סגור לארון

אפשר גם שולחן מחשב עם דלתות עץ יפות, משתלב בסלון כמו ארון ספרים, הדלתות סוגרות את כל השולחן מלמעלה עד הרצפה.
מעבר לכסוי השולחן והמסך, היתרון בכך, הוא שיש מדפים מעל המסך עד התקרה - לאחסון.
בשעת העבודה הדלתות נפתחות לצדדים.
אפשר גם דלתות רק עד גובה השולחן, לכסוי המסך בלבד, אך, אז יש לזכור שהזויות של הדלתות עלולות לפצוע.
לא אמור להיות יקר לפני כ-10 שנים, היה להשיג אצל נגר בב"ב שמכר והתאים למידות הדרושות תמורת 600 ש"ח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה