שולחן מטבח מה עדיף?

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,

אשמח לייעוץ ממש דחוף בנוגע לשולחן מטבח (הנגר כבר התחיל בעבודה)
מדובר על שולחן משיש גובה של 70
הכניסה למטבח קצת צרה,
ואני מעונינת מצד אחד בכניסה נורמלית ולא צפופה ומצד שני בשולחן גדול
איזו אופציה עדיפה מבין השלוש?

תודה לעונים
upload_2018-6-20_23-32-22.png

upload_2018-6-20_23-31-59.png
upload_2018-6-20_23-31-40.png

• הוסף לסימניות
אני בעד 1
למרות שנראה יותר צפוף
אני לא מתחברת לקטע של שולחן כמו מדף לקיר
מה גודל השולחן? לדעתי אל תעשו יותר מ-150
ובישיבה מול הקיר -עומק 50 מספיק

• הוסף לסימניות
מכל האופציות הייתי בוחרת באופציה 3 שבה יש שולחן ולא כעין דלפק במו באופתיה 2 ו- 1
המטרה של השולחן מעבר למקום אכילה הוא גם זמן איכות של גיבוש משפחתי, תחשבי מה יקרה בארוחה שכל אחד יושב מול הקיר.... אין אינטראקציה בין הסועדים וחבל, כי מתפספס משהו חשוב

• הוסף לסימניות
ואולי תוותרי על הארון הגבוה האחרון (הצר יותר) וכך תרוויחי מקום בכניסה

• הוסף לסימניות
אני גם מעדיפה את אופציה 3.
התריס חייב להיות כמו באופציה 3 - הוא לא יתן כלום אם הוא יפנה לכיוון הכיריים ולא לכיוון משטח עבודה.

ועוד משהו - אם הכיור החלבי חייב להיות צמוד למקרר - תעשו שם דופן גבוהה למקרר, אחרת מים משפריצים מהכיור אל מתחת למקרר, ונוצרת חגיגת לכלוך ובלאגן...

• הוסף לסימניות
גם אני בעד 3. יוצר תחושת מרחב בכניסה ולא חונק אותה כמו האופציות השניות. סתם הערה קטנה, כשהכיורים ממוקמים כל כך צמוד לסוף השיש זה קצת מקשה על העבודה, במיוחד בבשרי שיש קיר בצמוד. אם עדיין יש לכם אפשרות הייתי מציעה לכם לשקול להזיז קצת

• הוסף לסימניות
תודה לכולכם על התגובות!
עזרתן לי מאד!!

• הוסף לסימניות
אני אהבתי את 1
לא רואה את זה כצפוף
ומבחינתי מאוד משמעותי שישבו בשולחן אחד מול השני
ולא מול הקיר..
יותר נעים וסימפטי

• הוסף לסימניות
טוב יש פה בלבול בין האופציות
כי האפציה הראשונה שהעלית נקראת 3 ;)
בכל אופן אני התכוונתי לאפציה 3

• הוסף לסימניות
מצטרפת לקונצנזוס בענין האופציה הראשונה שנקראת 3 :D

• הוסף לסימניות
מצטרפת לכולן 3 ישיבה מול הקיר דבר לא מומלץ בכלל גם בחוסר ברירה.

• הוסף לסימניות
אופציה 3
מסודרת בעין
ומשאירה למטבח את הכבוד בגודל...

• הוסף לסימניות
מטבח ארוך פרוג.jpg

אישית אני פחות אוהבת שולחנות בתוככי המטבח - בין הסירים, הכלים והקירות...
אין לי מושג מה יש מסביב למטבח או האם ניתן לשבור איזה קיר בכניסה כדי לרווח אותה - כדי לאפשר שולחן אוכל פחות "סגור" (כמובן אם זה תואם את רצון הלקוחות...).

סתם מצרפת רעיון שעלה לי מיד כשראיתי את התוכנית - אבל שוב - הוא בעירבון מוגבל ותלוי בכל הנ"ל...

• הוסף לסימניות
מבחינתי תעצרי את הנגר, צריך לארגן את המטבח.

שימי את כל הגבוהים בחזית 3
את הכיור תשימי מתחת לחלון
ואת הכיריים בחזית 1

ואת השולחן בכניסה, לא כל מי שבא לאכול צריך להסתובב במטבח.

• הוסף לסימניות
מבחינתי תעצרי את הנגר, צריך לארגן את המטבח.

שימי את כל הגבוהים בחזית 3
את הכיור תשימי מתחת לחלון
ואת הכיריים בחזית 1

ואת השולחן בכניסה, לא כל מי שבא לאכול צריך להסתובב במטבח.

מסכימה עם התגובה הזו רק מניחה שרצו שהכיריים יחצצו בין האיזור החלבי לבשרי כדי שניתן יהיה לנקות אותם לכיור המתאים (אם בישלו חלבי לכיור חלבי ואם בישלו בשרי לבשרי).

• הוסף לסימניות
תודה רבה!!!
וואוו עשיתם לי סדר בראש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה