שולחן מטבח מחובר לקיר

• הוסף לסימניות
שלום למבינים
ולבעלי הנסיון.
אנחנו חושבים לעשות שולחן מחובר לקיר (כאילו שולחן בר, אבל בגובה שולן רגיל).
הרעיון, כמובן, הוא חסכון במקום.

השאלה שעלתה לי היא: מה עושים בארוחה בשרית, אם אי אפשר לפרוש מפה? פלייסמטים לכל סועד? לא פרקטי עם ילדים קטנים.

אני יודעת ששולחן מסוג כזה מצוי, אז אשמח לשמוע מחכמתכם.

תודה!

• הוסף לסימניות
אין לי שולחן מחובר לקיר אבל אני משתמשת עם פליימנטים לארוחות בשריות, גם ילדים
זה מאד נח

• הוסף לסימניות
לא הבנתי למה חייב שהמפה "תנזל" מכל הצדדים. אפשר לפרוס מפה גם בלי הצד של הקיר

• הוסף לסימניות
שלום למבינים
ולבעלי הנסיון.
אנחנו חושבים לעשות שולחן מחובר לקיר (כאילו שולחן בר, אבל בגובה שולן רגיל).
הרעיון, כמובן, הוא חסכון במקום.

השאלה שעלתה לי היא: מה עושים בארוחה בשרית, אם אי אפשר לפרוש מפה? פלייסמטים לכל סועד? לא פרקטי עם ילדים קטנים.

אני יודעת ששולחן מסוג כזה מצוי, אז אשמח לשמוע מחכמתכם.

תודה!
חתכתי מפה בגודל של השולחן, בלי שיפולים.
כמו פלייסמט ענק.
נראה מהמם.

• הוסף לסימניות
גמלי יש שולחן צמוק לקיר
יש רווח של כמה מ"מ בין הקרי לשולחן, המפה יכולה להיכנס שם
אני אישית משתמשת בפליססמנטים

• הוסף לסימניות
אני בדרך להזמין כזה משיש, מאוד פרקטי.
חברה שלי יש לה והיא מאוד מאוד מרוצה,

• הוסף לסימניות
רוצים ג"כ לעשות שולחן מחובר לקיר.
יש המלצה מאיזה חומר? (עץ (וא"כ איזה) , שיש וכדו')
וכן המלצה על איש מקצוע שעושה את זה? או שפשוט הולכים עצמאית לנגריה?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה