התייעצות שולחן מטבח של איקאה

• הוסף לסימניות
יש לכם שולחן מטבח של איקאה?
סיבית עם ציפוי של חומר מבריק ורגלי מתכת?
אשמח לשמוע אם אתם מרוצים או שהסיבית מתפוררת עם הזמן.

• הוסף לסימניות
ההורים שלי קנו משהו כזה ליחידה,
מה שזכור לי שאחרי שנה בערך היו כמו בלוטות בסיבית,
ממליצה לכסות קבוע בשעוונית וכדו'

• הוסף לסימניות
אני קניתי לפני חודש פלטה בוצ'ר ב-400 ש"ח בערך, + רגלים (הוספתי לו מסגרת עץ פנימי לבד, לא סמכתי לחורר את הבוצ'ר), יצא נחמד, אם כי אעדיף להחליף את הרגלים, הם לא מספיק יציבות.

• הוסף לסימניות
הכוונה לשולחן מהסוג הזה??בערך..
1591641903324.png

יש לי כבר כמה שנים למטבח והוא ממש מעולה היה תקופה שהתנדנד והיה צריך לחזק ברגים וזהו.
גם מתנקה בקלות .

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בול מה שרציתי!
תודה!
יש לך אולי את השם של הדגם?
אשמח..

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לגבי הכיסאות של איקאה - אני לא בטוח שהם התכוונו שישבו עליהם...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הכוונה לשולחן מהסוג הזה??בערך..
צפה בקובץ המצורף 666055
יש לי כבר כמה שנים למטבח והוא ממש מעולה היה תקופה שהתנדנד והיה צריך לחזק ברגים וזהו.
גם מתנקה בקלות .
גם לי יש משהו כזה. לבנתיים שנתיים וחצי ומעולה. אני מכסה בשעוונית- עלה 400

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה