שולחן מעץ - כן או לא?

• הוסף לסימניות
בה"י

מתלבטים על פלטת שולחן מעץ.

האם זה לא נהרס/נדפק/משתפשף עם השימוש והנקיון וכו??
מה אורך החיים של כזה דבר?

• הוסף לסימניות
כן בהחלט נישרט נישחק וכו
אבל היתרון שלו על פני פורמיקה שאפשר לחדש שיוף בעזרת ניר זכוכיתשל הלכה הישנה וצביעה בלכה חדשה
לפי ההוראות והשולחן שוב חדש ואילו פומיקה צריך להחליף ע"י בעל מקצוע אמנם היא יפה לאורך זמן רב
ופחות רגישה כך שתיצטרכו לטפל בה רק אחרי שנים
כל זה בתנאי שלא חותכים שום דבר ע"ג השולחן מעץ וגם פורמיקה

• הוסף לסימניות
כן בהחלט נישרט נישחק וכו
אבל היתרון שלו על פני פורמיקה שאפשר לחדש שיוף בעזרת ניר זכוכיתשל הלכה הישנה וצביעה בלכה חדשה
לפי ההוראות והשולחן שוב חדש ואילו פומיקה צריך להחליף ע"י בעל מקצוע אמנם היא יפה לאורך זמן רב
ופחות רגישה כך שתיצטרכו לטפל בה רק אחרי שנים
כל זה בתנאי שלא חותכים שום דבר ע"ג השולחן מעץ וגם פורמיקה
פורמייקות תאיכותיות כמו של בלורן גם נהרסות?
הכוונה לבוצ'ר?
אני ל יודעת.
מה ששמים בד"כ בחנויות מטבחים.

• הוסף לסימניות
פורמייקות תאיכותיות כמו של בלורן גם נהרסות?

אני ל יודעת.
מה ששמים בד"כ בחנויות מטבחים.

פורמיקות איכותיות הן יותר עבות ולכן פחות נישברות אבל סריטות הן מקבלות במיוחד אם חותכים עליהן

• הוסף לסימניות
אם הכוונה לבוצ'ר זה משטח מאד חזק ויפה. מכניס חמימות למטבח. החיסרון שאי אפשר לחתוך עליו כל שריטה נשארת והניקיון שאסור לשפוך אקונומיקה.

• הוסף לסימניות
אני גם בדרך לעשות שולחן מטבח בסגנון עץ טבעי, רציתי מאד בוצ'ר עבה.
בעלי משכנע אותי על פלטה רגילה עם פורמיקה בגלל השריטות והתחזוקה
והנגר עוד יותר שכנע לא לעשות בוצ'ר כי המחירים שלו פי כמה מפורמיקה. הוא מציע פורמיקה שנראית ממש דומה לבוצ'ר.
עוד לא הזמנתי...

• הוסף לסימניות
יש פורמייקות שנראות ממש כמו בוצ'ר,
החומר הרבה יותר זול והרבה יותר עמיד.

כמובן שאין על האוטנטיות של בוצ'ר אמיתי,
(ואני חושבת שהשריטות והחריצים אפילו מחמיאים לו קצת...מתאימים לאווירה שהוא אמור לייצר)

• הוסף לסימניות
יש פורמייקות שנראות ממש כמו בוצ'ר,
החומר הרבה יותר זול והרבה יותר עמיד.

כמובן שאין על האוטנטיות של בוצ'ר אמיתי,
(ואני חושבת שהשריטות והחריצים אפילו מחמיאים לו קצת...מתאימים לאווירה שהוא אמור לייצר)
מה אורך חיים של שולחן עץ,
כמה זמן הוא מצליח לשמור על עצמו יפה?
אחרי 20 שנה - אם נניח שולחן עץ ליד שולחן פורמייקה,
מי ינצח?

• הוסף לסימניות
אנחנו מעוניינים לקנות בוצ'ר בגודל 80*120 בערך. (נתון למעט גמישות)
מעדיפים עץ בוק.
אלא שאין להשיג בגדלים של פחות משני מטר. (אפשר לחתוך בלי בעיה אבל עדיין צריך לשלם על הגודל המלא)
מישהו מעוניין לרכוש ביחד חצי חצי?

• הוסף לסימניות
מה אורך חיים של שולחן עץ,
כמה זמן הוא מצליח לשמור על עצמו יפה?
אחרי 20 שנה - אם נניח שולחן עץ ליד שולחן פורמייקה,
מי ינצח?
אם הבוצ'ר יהיה אחרי שיוף וצביעה מחדש (צביעה מקצועית, לא חובבנית) הגיוני שהוא ייקח
אבל זה להתעסק אית כל תקופה
הפורמיקה- עושים פעם אחת ושוכחים ממנה לאורך השנים.

פרקטית- חושבת שעדיף פורמייקה, פחות התקפי לב מכל חריטה של ילד.
אגב, יש באיקאה משטחים מוכנים לשולחנות מאד בזול, יש שם גם משטחי עץ.
אם המידות יתאימו לכם- זו יכולה להיות פשרה מצוינת, גם עץ טבעי, גם זול שלא כואב הלב עליו אם במשך הזמן מתיישן.
אפשר להתאים לזה כמה סוגים של רגליים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה