שולחן מתקפל

• הוסף לסימניות
איפה קונים שולחן מתקפל לקיר עבור 3 סועדים במחיר סביר?
תודה

• הוסף לסימניות
הכי סביר זה להזמין מהנגר קרש כמו שרוצים ולקנות ב50 שקל בערך את התומכים לקיר- בטמבור
(ולמהדרין נהגו למצוא ברחוב את הקרש הנ"ל...)

אגב שולחן מתקפל מחפשת אחד כזה כמו של סוכות עבור ביתנו הצפוף (שמתאים ל-6+) תחליף לשולחן הסלון

• הוסף לסימניות
אני הזמנתי אצל נגר
לא נראה לי שיש לקנות כזה דבר מוכן...

• הוסף לסימניות
יש באיקאה קטן יותר.
וכמה זה יצא לך?

• הוסף לסימניות
קניתי מנגר מדף פורמיקה גודל 50/100. (פינות מעוגלות)
קניתי ב60 שח 2 ווים מתקפלים. וזהו.

מעולה!!!!

• הוסף לסימניות
יש באיקאה שולחן מצוין עבור 3 סועדים.
יש לי אחד כזה (קיבלתי דרך "אגורה"), רק שנראהלי שהוא די יקר.
מסתמא אצל נגר עבודה זהה תהיה בערך בחצי מחיר.

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול

רוצה להזמין מנגר שולחן מתקפל לקיר (בשביל מידות מותאמות לי)
יש המלצה על מישהו?

תודה

• הוסף לסימניות
הכנו לבד,
דלת של ארון הוזזה - חתכנו עם דיסק מסור ליזר עגול לפי הגודל הרצוי -חינם
הדבקנו ומסמרנו קרניז עץ למסגרת - 60 ש"ח
3 זיוות מתקפלות מסיביות 60 ש"ח ליחידה
סה"כ שעה עבודה
אורך 215 רוחב 50 4מבוגרים בכיף חמש צפוף
גובה 90
כסאות 4 עץ לבן של איקאה במצב חדש - 500 ש"ח ביד 2

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה