שולחן עבודה מרוחק

• הוסף לסימניות
איך אני עושה את הדבר הזה?

• הוסף לסימניות
דחוף!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
את רושמת בשורת בכתובת 150 ובוחרת איזה תוכנית שאת רוצה

• הוסף לסימניות
את רוצה להתחבר למחשב של מישהו אחר?
יש את תוכנת TeamWeiver.

שולחן עבודה מרוחק, למיטב ידיעתי, טכנאי מחשבים עושה את זה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קטיפה;1130053:
את רושמת בשורת בכתובת 150 ובוחרת איזה תוכנית שאת רוצה

פלמית מדוברת.
הסבר אפשר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י KR;1130055:
את רוצה להתחבר למחשב של מישהו אחר?
יש את תוכנת TeamWeiver.

שולחן עבודה מרוחק, למיטב ידיעתי, טכנאי מחשבים עושה את זה.

זו לא תוכנה חינמית?

• הוסף לסימניות
את מחפשת תוכנה שהבה תוכלי לשלוט על המחשב מרחוק?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גיטי 123;1130069:
את מחפשת תוכנה שהבה תוכלי לשלוט על המחשב מרחוק?

תוכנה שאני יוכל לעבוד על השולחן עבודה המרוחק לא להגיש עזרה או לעקוב לעבוד עליו ממש.

• הוסף לסימניות
יש תוכנה "לוג מי אין" logmein
תחפשי ברשת.
הגרסה הרגילה שלה חינמית, והגרסה ה"פרו" עולה כסף.
את מתקינה אותה על המחשב שלך:
צריכה לעדכן שם משתמש וסיסמא, ואח"כ להתקין את המחשב על חשבון המשתמש שלך.
זהו.
לכי למחשב אחר, כנסי לאתר של לוג מי אין, תכניסי שם משתמש וסיסמא. ומשם תוכלי לשלוט על המחשב. (המהירות תלויה במהירות האינטרנט במחשב שבו תעבדי ובמחשב שלך)
אשמח לעזור לך באישי.

• הוסף לסימניות
אני וחברה שלי בעבודה נעזרות בזה אחת בשניה. כמו שאמרתי את רושמת בשורת הכתובת באינטרנט 150 ונפתח לך באורך כמה תוכנת תבחרי למשל את טים ויו ואז את למשל אם את רוצה שיתחברו לך למחשב את אומרת את הקוד וסיסמא ואדם השני שופתח את התוכנה שלך אותו דבר ובצד שמאל הוא רושם את הסיסמא שלך ומתחבר לך למחשב.
רוצה לנסות איתי כדי שתביני?

• הוסף לסימניות
יש גם דרך המחשב ב'עזרים'
'שלחן עבודה מרוחק'
את צריכה לכתוב את כתובת האיי פי של המחשב אליו את מתחברת, ואת שם המשתמש של המחשב ולאחר מכן את סיסמת הכניסה למחשב.
יש לקחת בחשבון שזה מאוד איטי, אפשר להוריד ב'תצוגה' את האיכות ע"ח המהירות.

עוד נקודה, ברגע שאת מתחברת עם שולחן עבודה מרוחק, את לכאורה משתלטת על המחשב, כך שזה לא מאפשר עבודה בו זמנית שלך ושל מי שנמצא על המחשב בפועל.
הפתרונות שהציעו למעלה הם לעבודה בו זמנית, ויש עוד פתרונות נחמדים בשוק, שמאפשרים לך לעבוד בו זמנית על אותו מחשב מ2 מסכים וכדו'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוינט;1130110:
יש גם דרך המחשב ב'עזרים'
'שלחן עבודה מרוחק'
את צריכה לכתוב את כתובת האיי פי של המחשב אליו את מתחברת, ואת שם המשתמש של המחשב ולאחר מכן את סיסמת הכניסה למחשב.
יש לקחת בחשבון שזה מאוד איטי, אפשר להוריד ב'תצוגה' את האיכות ע"ח המהירות.

עוד נקודה, ברגע שאת מתחברת עם שולחן עבודה מרוחק, את לכאורה משתלטת על המחשב, כך שזה לא מאפשר עבודה בו זמנית שלך ושל מי שנמצא על המחשב בפועל.
הפתרונות שהציעו למעלה הם לעבודה בו זמנית, ויש עוד פתרונות נחמדים בשוק, שמאפשרים לך לעבוד בו זמנית על אותו מחשב מ2 מסכים וכדו'

העבודה כך על המחשב היא איטית?

• הוסף לסימניות
די איטית, אבל אפשרית.
השאלה לאיזה פרק זמן את אמורה לעבוד כך,
אם זה לטווח קצר, או לכניסות קצרות, אפשרי ויעיל.
אם זה לטווח רחוק, שווה לחשוב על פתרונות אחרים שעלותם זולה בשוק (בסביבות 100$)

http://www.greenware.co.il/pages/5_article.html

• הוסף לסימניות
אפשר גם לעבוד דרך התוכנה המובנית של וינדוס
נכנסים למחשב שרוצים לשלוט עליו
המחשב שלי > מאפינים>הגדרות עבודה מרחוק
סמני V באפשרות לאפשר סיוע מרחוק
בדקי מהי כתובת הIP של אותו מחשב (בהנחה שיש IP קבוע)
רשמי את הכתובת שקיבלת במחשב שלך
דרך עזרים> חיבור לשלוחן עבודה מרוחק

אני עובת ם על לוג מי אין שהמליצו כאן
אבל הכי אני אוהבת את AMMYY
תוכנה קלה שלא תופסת שום מקום בזיכרון
אפשר להגדיר שהיא תשאר תמיד פתוחה במחשב המרוחק
בד"כ התוכנה מצריכה אישור של מי שיושב על המחשב המרוחק
לכן תצטרכי להגדיר בתוכנה שם שיקבל אותך אוטומטית בלי צורך האישור

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני עובדת מהבית מדי פעם בצורה של "פוינט", האטיות היא בעיקר באתרים ובקבצי PDF כבדים ופחות בתוכנות השונות.

• הוסף לסימניות
mstsc - RemoteDesktopConnection
תרשמי את הקיצור בשורת החיפוש במחשב -
פותח קיצור להשתלטות מובנית במחשב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה