תרגום של גוגל?אם הבית שלך לראות אלו גדלי סטנדרט של מפות יש.
יש לי 1.2X1.2 נח מאד!!
אפשר לתפור לבדאוכלת קש עם המפות
ברור לתפור לבד. כשקונים אין גודל כזה. הבעיה שמלאי הבדים של לתפור לבד די מצומצם והיפים לא במידה הזו. לזו כוונתי. מי שיש לו כח להתרוצץ (או שהמעצבת פנים תתרוצץ) או לשלם הון על גודל לא סטנדרט של מפה יפה (ולא סתם משהו עם אוברלוק אלא סיומת תחרה וכו') אפילו עליאקספרסס לא הושיע אותי בענין.תרגום של גוגל?
זה לתרגם את השעה בגוגל אחרי הקלדה של שעתיים. ההגהה תהיה קשה...
נח לכמה אנשים? זה יחסית קטן.
אנחנו כרגע 7 יש 2 הרחבות של 60 ס"מ.
אבל כיף לארח יש מקום בשפע במרכז השולחן והוא בד"כ לא ריק
אפשר בכיף להכניס 3 ילדים בצד אחד 2 כיסאות זה מלכתחילה.
אפשר לתפור לבד
איפה קנית מפות אני הרבה זמן מחפשת ולא מוצאתלא קשורה לנושא ממליצה מאד אם הבית שלך לראות אלו גדלי סטנדרט של מפות יש. יש לי שולחן לא סטנדרט ואוכלת קש עם המפות (או יקר בטירוף או מלאי מוגבל של דוגמאות או להתפשר שאיזה צד קצר)
יש לי 1.2X1.2 נח מאד!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים