שולחן קוקטייל--הזדמנות נדירה!!!

• הוסף לסימניות
למכירה שולחן זכוכית מדהים של קוקטייל חדשששש באריזה במחיר מצחיק- רק 750 ש"ח!!!
(נמכר בצער רב עקב אי התאמה למטבח לאחר שיפוץ)
מידות השולחן:
אורך: 125 ס"מ
רוחב: 80 ס"מ
מצורפת תמונה של השולחן מהקטלוג ובמציאות.
כל הקודם זוכה!!!

קבצים מצורפים

• a.star_1573.jpg
    a.star_1573.jpg
    KB 120 · צפיות: 70
  • IMG_1309.JPG
    IMG_1309.JPG
    2.5 MB · צפיות: 40
  • הוסף לסימניות
אני מבינה נכון, את מוכרת רק את השולחן או שזה גם עם הכסאות?
אם זה ביחד עם הכסאות אני מעוניינת!

• הוסף לסימניות
לא.... מדובר רק בשולחן ואופציה פתוחה לקניית כסאות כלבבך ;).

• הוסף לסימניות
שולחן מהמם! (אני לא צריכה)

• הוסף לסימניות
מה זה אומר קוקטייל?
זה מתאים למטבח?
כמה הוא עולה בחנות?

• הוסף לסימניות
קוקטייל זו חנות שמוכרת שולחנות זכוכית למטבח/סלון בדוגמאות מרהיבות ובאיכות מצויינת.
השולחן הזה אכן מתאים למטבח, והמחיר? א-ט-ר-ק-ט-י-ב-י
מי שמעוניין לבדוק- ניתן להתעניין בחנות על מחירים, שולחן במחיר כזה לא תמצאו....

• הוסף לסימניות
אני קניתי רק כיסאות למטבח, מאוד יפים.... וממש זולים. מרוצה וממליצה בחום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הכול לטובה;n4943850:
אני קניתי רק כיסאות למטבח, מאוד יפים.... וממש זולים. מרוצה וממליצה בחום.

נו...ושולחן את לא צריכה??? ;)

• הוסף לסימניות
כמה עלו לך כסאות משם? בררתי לגבי הספסל שרואים בתמונה שרואים למעלה והם הם אמרו לי שזה 2800 שקל לספסל, נשמע הגיוני?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טליהבא;n4944103:
כמה עלו לך כסאות משם? בררתי לגבי הספסל שרואים בתמונה שרואים למעלה והם הם אמרו לי שזה 2800 שקל לספסל, נשמע הגיוני?

קניתי רק שולחן.
המחיר של הספסל לא נשמע לי הגיוני אבל אולי בגלל שרצית רק ספסל בנפרד- אז זו הזמנה מיוחדת או מה...

• הוסף לסימניות
יש לי שולחן שלהם שקניתי לפני כמה שנים, כמו חדש!!!
שולחנות איכותיים ויפים מאדדדד, ממליצה בחום :D

• הוסף לסימניות
מקפיצה את ההודעה ו...מורידה את המחיר:
השולחן ב- 500 ש"ח בלבד!!!!
אל תפספסו את ההזדמנות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה