דרוש מידע שולחן קטן לילדים+כיסאות, על מה ממליצים?

• הוסף לסימניות
מחפשת לקנות שולחן לילדים כדי לצייר עליו וגם להכין שיעורים (ילדה בא') מנסיון העבר, הפלסטיק נשבר. יש המלצות על שולחן מעץ? או שולחן חזק מפלסטיק? אשמח אם יוכלו להפנות אותי לחנויות.

• הוסף לסימניות
נכון, גם אני ראיתי באיקאה מאוד חמודים!

• הוסף לסימניות
קניתי באיקאה ומזה לא מרוצה!!
לא מהשולחן ולא מהכסאות.

• הוסף לסימניות
יש לי את זה מאיקאה כבר יותר משנתיים
זה ממש חזק, גם אני ובעלי יושבים על זה... וזה ממש נח לילדים
בכללי, כשמרכיבים כל רהיט מאיקאה כדאי להוסיף דבק עץ בחיבורים בנוסף להברגות, זה מכפיל את החוזק של הרהיט.

• הוסף לסימניות
יש לי אחות שיש לה מאיקאה כבר למעלה מ10שנים
אני קיבלתי מעצמלה ממש לא מרוצה

• הוסף לסימניות
את זה וכיסאות כמו האדום רק בלבן,
וזה לא נשבר יוצאות הרגליים והבסיסים של השולחן גם
וכן אחותי קנתה אחר מעץ גם לא החזיק.

• הוסף לסימניות
בכללי, כשמרכיבים כל רהיט מאיקאה כדאי להוסיף דבק עץ בחיבורים בנוסף להברגות, זה מכפיל את החוזק של הרהיט.
יש לי ילדים מאד שובבים..
אולי זה גם נתון

• הוסף לסימניות
מעבר לשובבים הם גם מאד "מנסים" כל עצם במרחב,
כולל חורים בקירות, (ניסינו לתלות לך תמונה) עטים על המשקופים, כל משחק , גם מכשיר קשר נחשק עובר פירוק עד לעצם.
אז הרהיטים צריכים להיות עמידים.

• הוסף לסימניות
למישהו יש ניסיון עם הסט הזה:
יש אותו בכל מיני חנויות ובכמה דוגמאות.

• הוסף לסימניות
למישהו יש ניסיון עם הסט הזה:
יש אותו בכל מיני חנויות ובכמה דוגמאות.
זה מה ששילב מוכרים לא?

• הוסף לסימניות
גם לי יש את זה
הכסאות נשברו די מהר, השולחן מחזיק כבר כמה שנים.
נכון שגם ההורים ישבו על הכסאות, אבל אחד נשבר כשהפילו אותו אחורה, ואחד נשבר כשעמדו עליו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה