אני קניתי פה במודיעין בערך במחיר הזה, אפילו גדלים מסויימים ביותר זול@פנינה ריימונד אולי את יכולה למצוא באליאקספרס בבקשה?
מה הכתובת של החנות הזו?אני קניתי פה במודיעין בערך במחיר הזה, אפילו גדלים מסויימים ביותר זול
נרות על השולחן?אין לכם נרות על השולחן? איך מחליפים מפה כל סעודה?
השולחן סלוני עם קנט גבוה מסביב כך שהפתרון הזה לא רלוונטי, תודהיש תופסנים להחזיק את המפה בפינות שלא תזוז. אפשר למצוא במקסטוק או בחנויות לכלי בית
מה הכוונה "שלא סופג נוזלים"?אנחנו התחלנו לשים מפת קטיפה בלי ניילון
מחליפים כל סעודה לצבע אחר
מאוד יפה וחגיגי לשבת ושמנו לב שהרבה פחות נשפך
הילדים הקטנים מושכים את הניילון וכד' וכאן הקטיפה עומדת טוב וזה בד שלא סופג נוזלים
מניסיון של שנה לפחות, ממליצה ממש
כלים ח"פ כמעט תמיד שקוף ומפיות יפות מתאימות למפה והשולחן יפה במיוחד
תוכלי להעלות תמונה של סוג הצלחות?בתור אמא לקטנטנים צפופים בלע"ר גם אני התייאשתי מכלי זכוכית/חרסינה שנשברו לנו אחת לסעודה {אם לא יותר}.
והשתמשנו בח"פ שכמה שהיה יקר עדין לא היה יפה, ממש היה עלוב.
יצא לי להגיע לחנות במודיעין "הסטוק" כלבו נחמד כזה.
ושם מצאתי צלחות מנרוסטה בצבע זהב, מהמם!!! והכי חשוב- לא נשבר!!!
יש בכמה גדלים
מאז שולחן השבת שלנו לא פחות ממפואר, באמיתי
ממליצה בחום
מה שכן נראה לי החומר הזה עלול להישרט יותר, אז אני שוטפת עם "כרית" מסיליקון שזה ממש עדין והרבה סבון ומים
אם יהיה שם עוד צבעים, בעז"ה אקנה שיהיה גיוון, אבל זהב מסתדר לי עם כל הצבעים של המפות {אני גם שמה קטיפה}
אם כבר מפות אולי אקנה מפיות תואמות,קניתי קטיפה לפי מטר בכמה צבעים, ומגוונים.
בלי מפה. נראה מעולה, ולא רואים כמעט לכלוך.
גם עם קטנטנים.
עכשיו מתכננת בעז"ה לקנות חבקים למפיות תואמים לפי העריכות בכל צבע.
תודה על הכלים.שאלת השאלות! בתור מעצבת בתים זה קשה גם לי, למרות שיש לי בן אחד מחונך
אני פורשת מפת פשתן, גם אם נשפך משהו זה לא נורא, קצת נמשך לפה ולשם- מסדרים [כן יש באמצע עציץ מתכת ששומר על שיווי משקל...]
אבל גם אני מתחבטת בשאלה.
אומנם לא אוהבת סגנון קטיפה וסאטן, אבל כמו כולכן, לא אוהבת מפת קריסטל...
זה מוציא סיבים גם כשהיה בשימוש כמה פעמים?ממש רוצה להעיף את המפת ניילון, ניסיתי מפת קטיפה- ולגדולה שלי זה ממש מפריע! הקטיפה מוציאה קצת סיבים, וזה מציק לה שעל המזלג יש סיב של המפה, למרות שיודעת שזה ממפה נקיה.
יש תחליף טוב ובמחיר הגיוני- למפה שאפשר לכבס חופשי ובקלות ולא סופגת כתמים??
ואיך יורדים כתמים של מיץ ענבים וטשולנט מבד בהיר?מנסיוני עם ניילון המפה כל הזמן זזה ונמשכת לכן הפסקתי.
קניתי בחנות בדים בד בסגנון יוטה (גם אני לא מתחברת לקטיפה)
3 מפות בכמה גוונים, במוצש כביסה מהירה לשלושתם וזהו.
אני שמה גם פלייסמנטים, ראיתי שזה גורם למפה לא להתלכלך כמעט וגם מאד יפה ומשדרג.
אצלנו יש ילדים קטנים ואוכלים מרק ושותים והכי הגיוני ונורמלי שישפךמה הכוונה "שלא סופג נוזלים"?
והאם עומד על השולחן בלי שנמשך?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //