נכתב ע"י גלעד82;716507:האם מישהו יכול להסביר לי איך גורמים לכך שהשוליים העליונים והתחתונים לאורך כל הספר יתחילו ויסתיימו במיקום אחיד.
צאו מנקודת הנחה שכמובן כל מסגרות הטקסט נמצאות במקומם...
תודה מראש
נכתב ע"י גלעד82;716507:האם מישהו יכול להסביר לי איך גורמים לכך שהשוליים העליונים והתחתונים לאורך כל הספר יתחילו ויסתיימו במיקום אחיד.
צאו מנקודת הנחה שכמובן כל מסגרות הטקסט נמצאות במקומם...
תודה מראש
נכתב ע"י גלעד82;717460:ראשית: תודה לכל העוזרים
שנית: כל המסגרות מסודרות ומשורשרות ומכילות טקסט בלבד עם כותרות בגדלים שונים
הסבירו לי על אפשרות לחשבן את כל הפרמטרים כגון מרווח בין שורות והרוח בסוף פסקה אך הבעיה לא הסתדרה השאלה אם יש דרך מסויימת לגרום לו לדחוף את השורות העליונה והתחתונה בכל עמוד לעבר קצה המסגרת? (באחד סימנתי את הבעיה)
חיטובים, אין מה לדאוג הטקסט המוצג הוא לא הספר שאני מעמד אלא מיועד לאדם מבוגר כבד ראיה ולהדפסה על דפים נפרדים A4נכתב ע"י חיטובים;717462:(הספר נראה נורא. מוטב שתפנה למעמד מקצועי. ולא, אני לא פנוי..)
לא עזר, מאין יבוא עזרי?נכתב ע"י eliezer;717495:תעשה הצמדה לרשת
ניסיתי, ואפי' עשיתי ישור לרשת מה שעזר מאד אבל תביט בתמונות המצורפות לעיל ושים לב שעיקר הבעיה מתחילה כשיש מילת פתיחה גדולה בראש העמוד...נכתב ע"י RCpro;717719:תעשה איזון למסגרת במאסטר.
Ctrl+B
נכתב ע"י חיטובים;717462:(הספר נראה נורא. מוטב שתפנה למעמד מקצועי. ולא, אני לא פנוי..)
תודה רבה ענקיתנכתב ע"י שלמה;718451:כל מה שכתבתי קודם מתייחס בעיקר לרווח העליון בתחילת המסגרת.
לגבי הצמדות השורות בתחתית העמוד כולל הרווח בין הפסקאות, זה כבר "שיעור" אחר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים