עזרה שום מתחת לכרית לשינה טובה

• הוסף לסימניות
שלום רב
בעבר פרסמו פה פטנט של לשים שן שום מתחת לכרית וזה גורם לשינה טובה ועמוקה.
יש לי כמה שאלות בנידון:
האם השום חייב להיות טרי?
כמה שינים?
האם צריך לקלף אותו?
האם יש בעיה לקלף בסכין ממתכת או שצריך מפלסטיק או חד פעמי?
כמה זמן לוקח עד שזה מתחיל להשפיע?
אשמח לשמוע האם יש מי שהתנסה וזה הצליח לו. במיוחד לתינוקות.
תודה מראש
אמא נואשת ועייפה

• הוסף לסימניות
אני שמתי 2 מקולפים עם קצת מלח בשקית אוכל.
את עם התאומות? וואו לא קל!
לתינוקת לא ניסיתי אבל זה רעיון.
אמא נואשת ועייפה ( לבודדה לא תאומה אז אין מה להשוואות)
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני שמתי 2 מקולפים עם קצת מלח בשקית אוכל.
את עם התאומות? וואו לא קל!
לתינוקת לא ניסיתי אבל זה רעיון.
אמא נואשת ועייפה ( לבודדה לא תאומה אז אין מה להשוואות)
בהצלחה!
וזה הצליח?
שמתי השבת לכל אחת שן שום אחת קלופה מתחת למזרון וזה ממש לא שינה כלום...
צריך להוסיף מלח גס? אני אנסה היום בלילה ונקווה לטוב...

• הוסף לסימניות
אני ניסיתי גם עזר אולי ללילה אחד
אח"כ זרקתי בגלל הריח
השום נהיה בצבע ירוק...

בהמודיע היה כתוב לשים 5 שיני שום קלופות עם מלח בתוך שקית מתחת לכרית, כמדומני אחרי שהילד נרדם

מאז שאני נועלת את חדר השינה בלילה הילדים ישנים מעולה, אין להם לאן לקום...

• הוסף לסימניות
טוב.
אז הגרסה המקורית טוענת - שהשום אמור לסייע ללילה שאחרי, כלומר ישנים עם שום בלילה - ולמחרת קל להרדם.
אבל חייבים להיות כל מיני פרמטרים (...) לדוגמא: השום צריך להיות בבוקר שחור (אולי כי כל המחשבות המטרידות עברו אליו?), צריך לשים 3 שיני שום - מקולפות מהנייר (כי אם לא - אין סיכוי שהם ישחירו...).
מי שהולך לה - שתמליץ. נעשה על זה פטנט, נמכור ערכות מוכנות (עם מנגנון השחרה של 8 שעות מהפתיחה...) ונרוויח בענק!

• הוסף לסימניות
טוב.
אז הגרסה המקורית טוענת - שהשום אמור לסייע ללילה שאחרי, כלומר ישנים עם שום בלילה - ולמחרת קל להרדם.
אבל חייבים להיות כל מיני פרמטרים (...) לדוגמא: השום צריך להיות בבוקר שחור (אולי כי כל המחשבות המטרידות עברו אליו?), צריך לשים 3 שיני שום - מקולפות מהנייר (כי אם לא - אין סיכוי שהם ישחירו...).
מי שהולך לה - שתמליץ. נעשה על זה פטנט, נמכור ערכות מוכנות (עם מנגנון השחרה של 8 שעות מהפתיחה...) ונרוויח בענק!
את צודקת עכשיו נזכרתי שהיה כתוב שהשום צריך להשחיר
משום מה אצלי השום נהיה ירוק... מי יודע...

• הוסף לסימניות
אני מתחילה להתאכזב...
אין מישהי שניסתה וזה עזר לה???
מישהי שיודעת בדיוק איך עושים את זה???

• הוסף לסימניות
אני מתחילה להתאכזב...
אין מישהי שניסתה וזה עזר לה???
מישהי שיודעת בדיוק איך עושים את זה???
נשמע מענין
איך שום בדיוק אמור לגרום להירדם טוב? נראה לי הריח שלו רק יגרום לעירנות יתר
מילא בצל ליד המיטה בשביל למנוע שיעולים אבל שום מתחת לכרית-על זה עוד לא שמענו...

• הוסף לסימניות
מוציא עין הרע.

• הוסף לסימניות
פשוט מאד אם הילד מלא בליחות השום אמור לשאוב
ואכן צריך שיהיה טרי
ומלח עוזר לשאוב גם כן
בהצלחה

• הוסף לסימניות
זה נשמע כבר כמעט "הלכה למשה מסיני" כ"כ הרבה פרטים.
עוד מעט כבר יכתבו פה מתכון שלם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה