שומרי המבצר

• הוסף לסימניות
;)

קבצים מצורפים

• שומרי המבצר.jpg
    KB 907.5 · צפיות: 16
  • שומרי המבצר .jpg
    1.5 MB · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
בתמונה השניה זה נראה החלפת משמרות

• הוסף לסימניות
אתה מצלם טוב ובעיקר אוהב ומשקיע בזה
תמונה כזאת שבא הנושא הוא הציפור, צריכה להיות פחות "מפוזרת". הדלת, שאותה צילמת פרונטלית אמורה להיות יותר סימטרית, ואם כבר לקרופ ולחתוך חיתוך תמונה לא בגודל הסטנדרטי, כדאי לחתוך גם את הקו האדום העליון ...
ציפור עפה מומלץ כמובן לצלם במהירות סגר תריס גבוהה יותר (להקפאת התנועה), ובהתאם לפתוח צמצם או לעלות באיזו כמובן.
המון הצלחה בצילום ובקורס !
איך החיתוך הזה ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;796181:
אתה מצלם טוב ובעיקר אוהב ומשקיע בזה
תמונה כזאת שבא הנושא הוא הציפור, צריכה להיות פחות "מפוזרת". הדלת, שאותה צילמת פרונטלית אמורה להיות יותר סימטרית, ואם כבר לקרופ ולחתוך חיתוך תמונה לא בגודל הסטנדרטי, כדאי לחתוך גם את הקו האדום העליון ...
ציפור עפה מומלץ כמובן לצלם במהירות סגר תריס גבוהה יותר (להקפאת התנועה), ובהתאם לפתוח צמצם או לעלות באיזו כמובן.
המון הצלחה בצילום ובקורס !
איך החיתוך הזה ?

היי דוד
הפנמתי את הדברים אני יישם אותם פעם הבאה שאני יצא

אהבתי את החיתוך, הייתי צריך לצלם יותר קרוב מלכתחילה
האיכות של המצלמה שלי לא משהו
וזה מפריע שאני מגיע לחיתוכים

תודה על התגובה הבונה ועל הכל
החכמתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה