שומר מסך אקווריום

• הוסף לסימניות
מחפש למי שיש שומר מסך של אקווריום עם דגים יפים .תודה

• הוסף לסימניות
בבקשה

קבצים מצורפים

• DreamAquariumXP.rar
    8.3 MB · צפיות: 443
  • הוסף לסימניות
בעבר היה לי שומר מסך אקווריום וזה האט את ההתעוררות.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא הצלחתי לפתוח
מדוע?

• הוסף לסימניות
ככה זה כותב
upload_2018-7-11_0-39-7.png

• הוסף לסימניות
תודה רבה ל @דודכהן על שומר המסך המדהים!!!
אשמח מאוד אם יעלו לכאן עוד יפים.
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה טוחן את המחשב.... לא מומלץ בכלל!
כך גם אני שמעתי פעם (לא שהבנתי), אבל ישנה בעייה אחרת שכן בשונה מתוכניות צריכת חשמל, השומר מסך המסך נשאר דולק מה שמקצר את חיי מסך הLCD

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
כך גם אני שמעתי פעם,
אני עדיין לא הבנתי מה הפרוש "טוחן את המחשב", אפשר יותר פירוט?
אבל ישנה בעייה אחרת שכן בשונה מתוכניות צריכת חשמל, בשומר מסך המסך נשאר דולק מה שמקצר את חיי מסך הLCD
חשמל לא אכפת לי, אני יטעין שוב...
אבל מה הפרוש מקצר את חיי המסך? גם נייד?
אז אולי יש איזה אפשרות להגדיר שאחרי כמה דקות גם השומר מסך יכבה?
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
לכל דבר יש בלאי, וגם ניצול משאבי המחשב גורמים לבלאי, לא בדקתי אם זה אכן כך.
לגבי המסך זה נכון לכל מסך LCD גם במחשב נייד.

• הוסף לסימניות
כעת ראיתי בעוד מחשב את אותו שומר מסך, אבל בגירסה המלאה כלומר שאפשר להוסיף את כל סוגי הדגים ועוד כל מיני שבזה אי אפשר...
אשמח מאוד אם מישהו יביא את הגירסה המלאה.
תודה רבה רבה!!

• הוסף לסימניות
למה אני לא מצליח להפעיל את זה על המחשב בשום אופן???
זה מותקן ואז בסוף ההתקנה הוא פותח לי תיבה עם אפשרות כן ולא...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה