22 צפיות ואף אחד לא יודע?נכתב ע"י פאוור;1465059:שוקולד במראה של פולי קפה... שגיאה בכותרת. (איך משנים?)
למישו יש מושג איפה אפשר להשיג כזה דבר?
על משקל או בחבילות... בהכשר ראוי כמובן.
באזור בני ברק או אשדוד
תודה מראש
נכתב ע"י dk;1465127:אני לא יודעת בבני ברק, בעקרון מוכרים במשקל בכל חנות סגנון ממתקולנד, שוקולנד, תתקשרי לברר בהצלחה.
נכתב ע"י dk;1465127:אני לא יודעת בבני ברק, בעקרון מוכרים במשקל בכל חנות סגנון ממתקולנד, שוקולנד, תתקשרי לברר בהצלחה.
נכתב ע"י קקטוס;1468068:יש פולי קפה מצופים בשוקולד חלב
ראיתי בחנויות הנוחות של מנטה
מנטה.. בתחנות הדלק של חברת "דלק"נכתב ע"י פאוור;1468075:פולי קפה אמיתיים?
לא שוקולד דמוי פולי קפה,
זה יותר ממעולה,
דייק בבקשה, עיר כתובת חנות?...
תודה רבה!
נכתב ע"י קקטוס;1468090:מנטה.. בתחנות הדלק של חברת "דלק"
בבני ברק יש נראה לי מול גראנד הול, ברחוב השומר
לא זוכר..נכתב ע"י פאוור;1468093:האא אוקי,
אני חשבתי 'מנטה' חנות טבע...
יש לך מושג איזה הכשר זה?
נכתב ע"י nit;1468143:שוקולד בצורת פולי קקאו מכינים לבד ע"י תבניות צורות.
נכתב ע"י סטודנטית;1468230:
נכתב ע"י פאוור;1468284:חסום לי.
אשמח אם תעלו, (גם הקישור הנוסף בהודעה השניה- חסום)
נכתב ע"י סטודנטית;1468322:עכשיו שמתי לב לשורה הזו:
מוצר זה מתאים להזמנות של 30,000 יחידות ומעלה
עדיין רלוונטי?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים