שוקולד למריחה

• הוסף לסימניות
יש לי 2 חבילות גדולות של שוקולד למריחה - עלית
בלחם אצלינו זה לא הולך....

אשמח אם למישהו יש מרשם טוב עם הרבה שוקולד למריחה.... (במקום שיזרק...)
תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
תעשי כמו רוגלך עם בצק עלים, בתנור.

• הוסף לסימניות
בכל בצק של רוגעלך או פסי שוקולד: עלים, מלוואח, שמרים וכו', במקום להכין מילוי את מורחת שוקולד בנדיבות.

• הוסף לסימניות
תאת שאף פעם לא הולך לי עם בצק עלים
אולי תסבירו לי אח ולתמיד איך משתמשים בזה?
איך זה לא נשרף בתנור?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
מה כבר יכול להיות?
פותחים חלק מהבצק על הנילון שלו או על משטח מקומח, מרדדים קצת, חותכים בגודל הרצוי, אם זה לרוגעלך אז משולשים, מורחים מילוי, מגלגלים ואופים בחום בינוי גבוה לזמן לא ארוך עד שהוא מזהיב יפה. מוציאים.

• הוסף לסימניות
לחמניות במילוי שוקולד... (בצק חלות רגיל וכו')

• הוסף לסימניות
עדיף שלא תביני בו יותר מידי... הוא מלא שומן טראנס בטרוף
מלאי בבצק פריך או שמרים

• הוסף לסימניות
יש לי מרשם של בצק שמרים
זה יהיה טעים לשים שוקולד למריחה במרשם במקום המילוי שוקולד שאני מכינה?

• הוסף לסימניות
אמור להיות מאוד טעים. את יכולה להוסיף שוקולד צ'יפס או אגוזים או מה שתרצי. מה נראה לך אוסם שמה בעוגיות הממולאות הטעימממות שלה?? :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה