דרוש מידע שוקולד מריר מגדים

• הוסף לסימניות
האם יש השנה מארזים של שוקולד מריר מגדים כשר לפסח בהכשר העדה החרדית ?
הכנו עוגיות שוקולד וכבר זרקנו את האריזות לפח הציבורי, ואנחנו חוששים שזה קטניות.

• הוסף לסימניות
הכוונה היא לעלית?
אם כן , הרגיל החום הוא כשר לפסח.

אבל לא כולם, יש לשים לב שסופר גדול בירושלים מכרו שוקולד זהה לא כשר לפסח, באותה ערמה!!!

• הוסף לסימניות
האם יש השנה מארזים של שוקולד מריר מגדים כשר לפסח בהכשר העדה החרדית ?
הכנו עוגיות שוקולד וכבר זרקנו את האריזות לפח הציבורי, ואנחנו חוששים שזה קטניות.
אני קניתי ביש, בודדים לא במרז ויש עליו חותמת של הבד"ץ העדה החרדית כשר לפסח.

• הוסף לסימניות
הכוונה היא לעלית?
אם כן , הרגיל החום הוא כשר לפסח.

אבל לא כולם, יש לשים לב שסופר גדול בירושלים מכרו שוקולד זהה לא כשר לפסח, באותה ערמה!!!

ביש במודיעין עילית גם מכרו כשלפ ולא כשלפ באותה ערימה.

• הוסף לסימניות
אני קניתי ביש מארזים שהיו נראים בדץ, למעשה זה היה קטניות שמתי חב רק אחרי שהכנתי כמה דברים...

• הוסף לסימניות
אני גם קניתי שתי חבילות לא במארז והיה רשום כשל''פ בהכשר בד''ץ
אבל הייתי בסופר אחר ורציתי לקנות את אותו שוקולד והיה רשום עליו בד''ץ לא כולל פסח
משהו מוזר!!:confused:

• הוסף לסימניות
השנה מצאתי רק פרווה כשל"פ בד"ץ
והחלבי היה קטניות
בשנה שעברה היה רק קטניות גם פרווה וגם חלבי
מעניין

• הוסף לסימניות
השנה באושר עד כשר לפסח הבדץ העדה החרדית.
שנה שעברה היה קטניות.

• הוסף לסימניות
וואי וואי. הלחצת אותי.
רצתי לבדוק.

כשל"פ ללא חשש קטניות.
ב"ה

• הוסף לסימניות
בזול למהדרין טרחו לציין במדף של השוקולד 'לאוכלי קטניות'
התאום שלו עם כשרות בדץ לפסח, נמצא במדף אחר.

• הוסף לסימניות
ואם כבר בשוקולד עסקינן
הבת שלי הביאה היום שוקולד מריר של טעמן. 50%
מאחורה כתוב שהוא מכיל אגוזי לוז.
אז לכל מי שאלרגי. לשים לב!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה