דרוש מידע שוקולד שוקולטינה בירושלים

• הוסף לסימניות
שלום,
חושבת לקנות לגננות ולסייעות פרלינים של שוקולטינה,
איפה יש להשיג באיזור ככר השבת?
ומה המחירים בערך ל 5 פרלינים חלביים בקופסת לב? ואולי מישהו ראה גם מחיר לתפוחי שוקולד?
באתר אין מחירים

תודה מראש

• הוסף לסימניות
יש בשוקולאב ברב שפע
אני לא יודעת מה המחירים של שוקולטינה (יותר זולים מחברות אחרות)
שאר החברות - 45-60 שח ל5 פרלינים

• הוסף לסימניות
  • תודה
Reactions: ext
  • הוסף לסימניות
זה פער בין 2 חנויות של אותה חברה של שוקולד. זה באמת קצת מוזר... אבל יש לי הרגשה שבחנות של ה10 פשוט לא ידעו שזה מחיר אחר וה16 זה המחיר באמת... כי מקל שוקולד רגיל עולה 9 והתפוח גדול הרבה יותר.
גם 5 שוקולדים ב 30 לעומת 5 באיזור 45...
זה פער בין חברות שהגיוני שכל חברה לוקחת מחיר אחר למוצר שלה. לא חושבת שמוצדק כ"כ... השוקולדים של שוקולטינה מוצלחים ביותר... אני קונה משם בכל הזדמנות...

• תודה
Reactions: ext
  • הוסף לסימניות
זה פער בין 2 חנויות של אותה חברה של שוקולד. זה באמת קצת מוזר... אבל יש לי הרגשה שבחנות של ה10 פשוט לא ידעו שזה מחיר אחר וה16 זה המחיר באמת... כי מקל שוקולד רגיל עולה 9 והתפוח גדול הרבה יותר.
חבל :(
כבר חשבתי למצוא ב 10...

• הוסף לסימניות
ב 10 ש"ח יש לך קופסה קטנה בצורת לב של עלית. נכון שזה לא ברמה של הפרלינים הבלגיים, אבל לגננות זה בהחלט מכובד וטעים.

• הוסף לסימניות
מקפיצה!
אשמח לדעת על מקומות שמוכרים פרלינים שוקוליטנה באזור ירושלים, עדיפות לאזור בר אילן.
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה