שוקו-וניל-מנטה

• הוסף לסימניות
לכל מי שציפה לראות גלידה.....
:):):)
במשפחה שלי יש קיבוץ גלויות מיוחד:rolleyes:
ככה יצא ששלושת האחיינים שבני שנה וקצת נראים ממש ממש שונים
הבת שלי המקסימה, ושני אחיינים, הבנים של אחיות שלי
:p

קבצים מצורפים

• DSC_2855.jpg
    DSC_2855.jpg
    KB 836.3 · צפיות: 43
  • DSC_2916.jpg
    DSC_2916.jpg
    KB 814.8 · צפיות: 27
  • DSC_2805.jpg
    DSC_2805.jpg
    KB 449.4 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
מקסים !!!
בתמונה הראשונה מקפחים את מנטה...ובשלישית מנחמים אותה

• הוסף לסימניות
תמונות נחת לסבתא - איזה כייף
הגברים נראים ענקיים לייד הלידי הקטנה ;)

• הוסף לסימניות
אוישש איזה מותק!!
אהבתי את התמונה ששני הגברתנים הקטנים משתלטים על העוגה והליידי בפאניקה...???

• הוסף לסימניות
הבלונים- יש בהם משהו לא טוב

• הוסף לסימניות
תמונות מתוקות!!
אהבתי את התפיסה בראשונה :D:cool:

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכום על התגובות
האמת היא שזה היה הרבה יותר קשה ממה שחשבתי
למרות שהיינו ארבע, ז"א מבוגר לכל תינוק ואני על המצלמה, אבל היה :eek:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה