שוקל לקנות - שווה לי?

• הוסף לסימניות
שלום,
אני מחפש מיקרופון איכותי להקלטת שיעורי, קורסים ועוד.
זה - שווה?
הוא במבצע 200 במקום 649.

קבצים מצורפים

• חיסול1.jpg
    חיסול1.jpg
    KB 777 · צפיות: 17
  • חיסול1.jpg
    חיסול1.jpg
    KB 777 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
זה לא נראה מיקרופון של הקלטות שיעורים וכו'..
יותר של אולפן (למוזיקה)

לא כ"כ מבינה בזה
פשוט את הסוג הזה יצא לי לראות רק באולפנים,

אולי כדאי לבדוק את העניין

• הוסף לסימניות
לא מכירה דגמים ספציפיים של מיקרופונים דינמיים, אבל להקלטה מסוג כזה המיקרופון חייב להיות דינמי ולא קונדנסר, כדי שלא ישמעו בהקלטה את רעשי הרקע.

• הוסף לסימניות
אני מתכוון לחבר את זה למחשב,
ולהליט שיעור עם מצגת שרצה על המסך.

אני מאד רוצה שאשמע הכי ברור שאפשר.

Michal R בשביל זה צריך 'דינמי'?

• הוסף לסימניות
אז לא הבנתי בהתחלה מה המטרה.
לפי ההודעה בפתיחת האשכול היה מובן שאתם רוצים מיקרופון להקלטת שיעור בלייב, כלומר שהמרצה יחזיק אותו בידיו...
אם זה להקלטה מהמחשב, אכן קונדנסר יתאים יותר. אם כי לא הבנתי איך זה אמור להתבצע- תקריבו את המיקרופון לרמקול של המחשב? איך בדיוק?

• הוסף לסימניות
זה אמור לעבוד ככה:
אני מכין מצגת.
מעלה אותה למסך.
מחבר מיקרופון למחשב.
מבצע הסרטת מסך עם אודיו (ע"י תוכנה)
מקליט קורס שאני מוסר. אצלי בבית.

בסדר?
מתאים?

תודה על כל הטרחה עבורי, אני מעריך את זה מאד.

• הוסף לסימניות
האם הכוונה שהמיקרופון יקליט אותך מוסר שיעור תוך כדי שהמצגת מופעלת?
צריך לשמוע רק אותך, או גם את האודיו של המצגת?
אם צריך לשמוע רק אותך - מיקרופון דינמי.
ולדעתי, השיטה הנכונה היא להקליט את הקורס בעזרת המיקרופון כשאתה רואה את המצגת ומתאים את הדברים לקצב, ואז לחבר בין המצגת והשמע בתוכנה מיועדת לכך, ולא להסריט ולהקליט בו זמנית.
אם צריך לשמוע גם אותך וגם את השמע של המצגת - מיקרופון קונדסר, ויש לקחת בחשבון שישמעו גם את הערות הביניים של הקהל.
האמת היא, שעדיף להשתמש במיקרופון דינמי בכל מקרה. כשמשלבים וידיאו ואודיו בתוכנה כמו פרמייר, וכנראה גם בתוכנה חינמית כלשהי, אפשר להשתמש בשמע של המצגת, ולהוסיף לו את ההקלטה. זו הדרך היעילה למנוע רעשי רקע, וזה לא אמור לקחת הרבה זמן להתעסק עם זה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה