דרוש מידע שוק הפשפשים-כל מידע יעזור!

• הוסף לסימניות
מישהו היה לאחרונה?
האם זה נמצא ביפו או בתל אביב?
מה המחירים? המוצרים?
האם לא מסוכן להסתובב שם היום?

• הוסף לסימניות
צריכה מידע דחוףףףףףףףף
תודה לכל מי שעונה

• הוסף לסימניות
האם זה נמצא ביפו או בתל אביב?
ביפו אבל לעיר תל-אביב קוראים תל אביב יפו..
מה המחירים? המוצרים?
מה את רוצה לקנות?
היום בשעות היום זה חנויות של שמונצס לא יקר ולא זול בעיקר לחובות השווקים
האם לא מסוכן להסתובב שם היום?
היום?
הכי מסוכן זה לחצות את הכביש ליד כיכר השעון ..או שכנופיית עבריינים (ערבים) מתקוטטות אחת עם השניה

• הוסף לסימניות
תודה על המידע.
מה שעות הפתיחה של השוק?

• הוסף לסימניות
אם זה בתור אטרקציה נראה לי ממש לא שווה את המאמץ

• הוסף לסימניות
הייתי שם לפני כמה שנים [הייתי צריכה חנות באזור ועברתי דרך שם]
לא עשה רושם זול בכלל
ולמי שאוהב עתיקות, אולי
אני נגעלתי....
מהחפצים, מהמוכרים ומהקונים האחרים....

• הוסף לסימניות
תודה על המידע.
מה שעות הפתיחה של השוק?
5 בבוקר מוכרים על המדרכה מציאות שמצאו בפח הזבל...אבל אם יש מוכרים יש גם קונים..
אח''כ נפתחות החנויות של הפשפשים כמו חנויות בכל עיר
מה זה כיכר השעון?
כיכר סמוכה סואנת במיוחד..נחמד לצילומים
אפשר לרדת לנמל דרך הסמטאות של אנדרומדה במחסנים של הנמל ששופצו יש הרבה פעילות קייץ אפשר לבדוק באתר העירייה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה