כללי שורה מודגשת מעצמה באינדיזיין

• הוסף לסימניות
אני מעתיקה שורה ספציפית (לא מודגשת בבולד) מword, וכשאני עושה אנטר באינדיזיין השורה נהיית בולד והרווח מצטמצם. איך אפשר למנוע? תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tirts1;2377059:
אני מעתיקה שורה ספציפית (לא מודגשת בבולד) מword, וכשאני עושה אנטר באינדיזיין השורה נהיית בולד והרווח מצטמצם. איך אפשר למנוע? תודה

אולי מוגדר הדגשת שורה ראשונה בסגנון פסקה של אינדזיין?
שמא תעלו צילום מסך להמחשה ברורה יותר של המציאות

• הוסף לסימניות
תודה

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 640.6 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
לפי מה שנראה כל הטקסט מודגש, לא רואה שורה מסוימת,
אולי אינני רואה נכון?

• הוסף לסימניות
נכון כל הטקסט, אני רוצה להסיר הדגשה

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרה

יש איזשהו קשר בין כל הפסקאות. ברגע שאני לוחצץ אנטר בסוף שורה מסויימת, פסקה אחרת נהיית מודגשת. זאת בעיה או הגדרה שצריך לשנות? זה דחוף לי, תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tirts1;2381118:
יש איזשהו קשר בין כל הפסקאות. ברגע שאני לוחצץ אנטר בסוף שורה מסויימת, פסקה אחרת נהיית מודגשת. זאת בעיה או הגדרה שצריך לשנות? זה דחוף לי, תודה

נראה לי שקשה לדעת בלי לראות טקסט חי, יכול להיות הרבה אפשרויות, החל מהבנה לקויה של אינדזיין מהם משקלי הטקסט שבאו מוורד, וכלה בגרפ סטייל שגוי.
אני מניח שיש איזה הגדרה לקויה.
אולי תעלו קובץ פתוח של עמוד אחד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה