כללי שורה עם מילה בודדת באינדיזיין

• הוסף לסימניות
איך אפשר להתגבר על הבעיה של מילה בודדת בסוף הפסקה?
תודה על המענה
upload_2017-12-17_12-12-35.png

קבצים מצורפים

• upload_2017-12-17_12-13-30.png
    upload_2017-12-17_12-13-30.png
    2.1 MB · צפיות: 51
  • הוסף לסימניות
1) תעשה סגנון תו עם No Break.
2) תעשה GREP style בתוך הסגנון פיסקה, שמחיל את ה-No Break על הקוד הבא:
קוד:
(\H+?\h?){2}$
;)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש סקריפט של @eliezer שמטפל בהרבה התאמות עימוד, ובין הפונקציות ישנו לחצן המסדר את הענין הזה.

ולעצם השאלה:
זה אחד מכללי העימוד. ואגב, אכן זה אמור להיות בהתאמה לאורך השורה שמעליה. לא כל מילה בודדת היא בעיה, (בתמונה המצורפת זו דוקא בעיה גדולה), וממילא לא תמיד גרפ כנ"ל אמור להיות פתרון. (לפעמים הוא יוצר בעיה גדולה מהבעיה המקורית).
ב'תג' למשל, יש יתרון, שניתן לחפש כזה דבר, לא לפי מספר מילים, אלא לפי אחוזי שורה.

• הוסף לסימניות
אני גם חשבתי שזה לא בעיה
רק שיש כאלו שזה מפריע להם....
זה כלל טיפוגרפי שמכונה כ"מילה יתומה" -
מילה בודדת המתפרשת על שורה שלימה.
זו שגיאת טיפו וצריך לסדר שיהיו מינימום של 2 מילים בשורה או 10 תווים.

• הוסף לסימניות
ב'תג' למשל, יש יתרון, שניתן לחפש כזה דבר, לא לפי מספר מילים, אלא לפי אחוזי שורה.
אפשר גם לעדכן את הקוד הנ"ל שיחיל ה-no break על עשר תוים האחרונים של הפיסקה [לפי כמות התוים בשורה].
קוד:
.{10}$

• הוסף לסימניות
אפשר גם לעדכן את הקוד הנ"ל שיחיל ה-no break על עשר תוים האחרונים של הפיסקה [לפי כמות התוים בשורה].
קוד:
.{10}$
בכזה אופן זה יעשה רווח קשיח בין שני המילים האחרונות, רק בתנאי שיהיו בשורה האחרונה לא יותר מ-10 תווים?
מה הביאור הטכני של הגרפ הזה?

• הוסף לסימניות
בכזה אופן זה יעשה רווח קשיח בין שני המילים האחרונות, רק בתנאי שיהיו בשורה האחרונה לא יותר מ-10 תווים?
מה הביאור הטכני של הגרפ הזה?
פירוש הקוד הנ"ל:
----------------------------------------------------------------------
"." כל תו; "{10}" עשר פעמים; "$" סוף פיסקה;
-----------------------------------------------------------
Asset <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

זאת אומרת שהוא מוצא את 10 התוים האחרונים של הפיסקה, ומחיל את ה-no break [שהגדרת כסגנון תו] עליהם.
אפשר לשנות המספר כפי הצורך. ;)

• הוסף לסימניות
קוד:
(\H+?\h?){2}$
;)

אני רואה שיש לי רווחים מידי גדולים ניסיתי לראות מה הבעיה
תכל'ס שתי המילים שלפני הסוגריים בכל הטקסט גם כן נמצאו בחיפוש עם הקוד הנ"ל
יש לך רעיון לקוד שאוכל להחזיר את המילים לפני הסוגריים ללא סגנון התו של ללא שבירה?
cb508235-3374-411b-8bdc-709982d41d40
upload_2017-12-18_16-23-45.png

• הוסף לסימניות
אני רואה שיש לי רווחים מידי גדולים ניסיתי לראות מה הבעיה
תכל'ס שתי המילים שלפני הסוגריים בכל הטקסט גם כן נמצאו בחיפוש עם הקוד הנ"ל
יש לך רעיון לקוד שאוכל להחזיר את המילים לפני הסוגריים ללא סגנון התו של ללא שבירה?
cb508235-3374-411b-8bdc-709982d41d40
מוזר, הקוד -
קוד:
(\H+?\h?){2}$
לא אמור להחיל רק על שתי מילים האחרונים של הפיסקה.
"$" - הוא סוף פיסקה, ולא סוגריים...
אולי קרה טעות בקוד שלך?!

• הוסף לסימניות
נכון....
כנראה שהיתה טעות כשהעתקתי את הקוד
שמתי את הקוד האחרון שהעלת וזה נראה בסדר
תודה רבה!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
קוד:
(\H+?\h?){2}$
;)
תודה רבה!
למה זה לא עובד לי?

[אם אני בוחר ידנית את שני המילים האחרונות של הפיסקה ומחיל את הסגנון No Break - זה כן עובד]

• הוסף לסימניות
סגנון פסקה:

סגנון פסקה.jpg

סגנון תו:

סגנון תו.jpg

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה