כללי שורה שורה באינדיזיין

• הוסף לסימניות
אני מעמדת כעת אלפון כיס, ואיני מצליחה להגדיר באינדיזיין ב
drop caps and nested style ששורה אחת תהיה מודגשת ושורה אחת לא. מישהו יכול לעזור לי בכך?​

• הוסף לסימניות
מגירסה CS4 יש Nested Line Style
לא עובד לך?

• הוסף לסימניות
אולי תאריכי קצת, מה בדיוק את עושה ומה לא מצליח.
(לא יודעת איך מגדירים? מגדירה וזה לא עובד?)
אם מדובר בשורות-שורות את יכולה להגדיר סגנון לא מודגש כסגנון א', להגדיר את סגנון ב' - המודגש - כסגנון הבא אחריו, ואחריו שוב יבוא הסגנון הראשון
ואז את יכולה לסמן הכול ולהחיל סגנון פלוס הסגנון הבא אחריו.

• הוסף לסימניות
עפרה, תוכלי לכתוב לי בדיוק איך עושים את זה בתוכנה אנגלית

• הוסף לסימניות
בסגנונות פסקה - paragraph styles
תגדירי שני סגנונות, אחד מודגש ואחד לא מודגש
ובכל אחד מהם תגדירי את הסגנון השני כ-next style. (האפשרות נמצאת בחלון הGENERAL של כל סטייל).
אחר כך תסמני את כל הטקסט ותלחצי על הסטייל הראשון מביניהם (לשם הדוגמה נגיד שקוראים לו STYLE-X) בחלון הסטיילים בעכבר ימני, ותבחרי בתפריט שקופץ לך:
apply style-x then the next style
וכך זה יחיל את שני הסגנונות לסירוגין.
אם את לא מסתדרת באחד השלבים תגידי איפה את נתקעת.

• הוסף לסימניות
אני בגירסת אינדזיין ישנה, ואינני מוצאת את apply style...
אגב איך מאפסים את הno paragraph style שבחלון הסטייל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה