כללי שורה שנייה יתחיל עם השורה ראשונה (אינדזיין)

• פותח הנושא asf
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלום וברכה
איך אני עושה באינדיזיין שהשורה שירד אוטומטי (מחוסר מקום) יתחיל במקום הטאב הראשונה של השורה
הנה דוגמה
תודה רבה

קבצים מצורפים

• 2015-06-30_094250.png
    KB 37.4 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
תעמדי על המקום בו את רוצה להתחיל ליישר את הטקסט ( אחרי המילים: 10:00) ולחצי על: ctrl (ימני)
פלוס סלש ימני (נמצא מימין ללחצן הפלוס). אופציה זו גורמת לשאר הטקסט בפיסקה להתיישר לפי המקום בו הינך מסמנת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י semel1;1677096:
תעמדי על המקום בו את רוצה להתחיל ליישר את הטקסט ( אחרי המילים: 10:00) ולחצי על: ctrl (ימני)
פלוס סלש ימני (נמצא מימין ללחצן הפלוס). אופציה זו גורמת לשאר הטקסט בפיסקה להתיישר לפי המקום בו הינך מסמנת.

בדיוק!!
תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
מעניין מאוד.

יש איזה מקום שבו רשום את כל הקיצורים המועילים האלה?

• הוסף לסימניות
הבעיה בשיטה שהוצעה, שזה לא אוטומטי!!! אמנם אפשר לעשות חיפוש והחלפה ולהכניס סימן זה, אבל הדרך הנכונה במקרה הנ"ל היא לעשות שורה תלויה בסגנון פסקה. כלומר, לעשות כניסה לכל הפסקה, ואת השורה הראשונה להוציא החוצה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GOLDRING;1678079:
הבעיה בשיטה שהוצעה, שזה לא אוטומטי!!! אמנם אפשר לעשות חיפוש והחלפה ולהכניס סימן זה, אבל הדרך הנכונה במקרה הנ"ל היא לעשות שורה תלויה בסגנון פסקה. כלומר, לעשות כניסה לכל הפסקה, ואת השורה הראשונה להוציא החוצה.

בטוח שזו השיטה הנכונה אני הייתי חושב על משהו בדיוק הפוך שהשורה השנייה מתחיל עם הטאב של הפסקה
(רק כותב מה שאני חושב)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה