עזרה שורף........הנגיף

• הוסף לסימניות
לא. זה קשור ל"חמונה"

ועכשיו ברצינות!
ברור שזה יכול להיות מזה.

• הוסף לסימניות
בדיוק היום שמעתי על כמה מקרים של אנשים שכאב להם הגרון והלכו לבדיקת קורונה ויצאו שלילי ואח"כ הלכו לרופא למשטח גרון והרופא אמר להם שלא צריכים לעשות משטח כדי לדעת שזה דלקת גרון....
אז עדיף קודם לעשות משטח ואח"כ קורונה

• הוסף לסימניות
בדיוק היום שמעתי על כמה מקרים של אנשים שכאב להם הגרון והלכו לבדיקת קורונה ויצאו שלילי ואח"כ הלכו לרופא למשטח גרון והרופא אמר להם שלא צריכים לעשות משטח כדי לדעת שזה דלקת גרון....

גם אם זה מגיע יחד עם כאב ראש?

• הוסף לסימניות

הבת שלי היתה באותו מצב, הרופא אמר לי אף אחד לא יקח לך משטח לפני שתעשי בדיקת קורונה
אם יש כאביגרון וחום

• הוסף לסימניות
אני תקוע בבידוד כבר 3 שבועות, ועם כאבי גרון
הייתי בטוח שקורונה, אבל 7 בדיקות כבר שלילי.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הבת שלי היתה באותו מצב, הרופא אמר לי אף אחד לא יקח לך משטח לפני שתעשי בדיקת קורונה
אם יש כאביגרון וחום
אז לי היה חום וכאב גרון, והרופא לקח לי משטח גרון (יצא חיובי) רק שאל כשהגעתי אם יש שיעול וחוש טעם וריח.

• הוסף לסימניות
רק כאב לי הגרון וצחקו עלי שרציתי לעשות בדיקה והלכתי לרופא לעשות משטח הוא לא הסכים בלי בדיקה עשיתי בדיקה והתוצאה ....... חיובי:(

• הוסף לסימניות
אני הגעתי עם הבן שלי עם חום בגלל שיניים שצמחו לו (ראו אותם,)
אך שלחו אותי כמעט עם נט"ן לבדיקת קורונה.
אילו הם חולי הקורונה האמיתיים.
כולי תפילה שיצאו מהשיגעון וידעו להבדיל בין קורונה לקורונה.
אני מקווה שהחיסון משפיע גם על מקרים קשים אילו...

• הוסף לסימניות
תפנה להתלונן בקופה /אצל המנהל קשרי לקוחות
לא ידוע שנעלמו כל המחלות...
את האמת אני קצת מבין אותו.
בבית היו/יש חולי קורונה (זה הבידוד שכתבתי עליו).
כך שהוא וגם אני לא מחפשים שהוא ידבק או אפילו יכנס לבידוד.

• הוסף לסימניות
אני מאוד מרחמת על אילו שיצטרכו לשאת את האחריות לנזקים שיכולים לבוא בעקבות דלקת גרון וכו'.
אנו מדברים על אחד שעבר בדיקת קורונה.
מה עוד צריך לעשות כדי שיסכים שחוץ מהקורונה שנוספה העולם ומחלותיו ממשיכים לחיות לשמוח???

• הוסף לסימניות
את האמת אני קצת מבין אותו.
בבית היו/יש חולי קורונה (זה הבידוד שכתבתי עליו).
כך שהוא וגם אני לא מחפשים שהוא ידבק או אפילו יכנס לבידוד.
עדין אם הבדיקה שלילית.
צריכה להיות אפשרות לעריכת משטח.
חיידק סטרפ בגרון ללא טיפול
מסוכן לפחות כמו קורונה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה