עזרה שורת המשימות

• פותח הנושא nar
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נעלמה לי שורת המשימות
איך מחזירים אותה?

תודה מראש!
מצ"ב תמונה של שולחן העבודה בלי שורת המשימות

קבצים מצורפים

• שורת משימות.jpg
    שורת משימות.jpg
    KB 34 · צפיות: 162
  • הוסף לסימניות
אולי בכל זאת מישהו נתקל בזה פעם?

• הוסף לסימניות
תבדקו אולי בהגדרות של שורת משימות אם זה במצב של הסתרה

• תודה
Reactions: nar
  • הוסף לסימניות
שורת המשימות נעלמה

כ-5,630 תוצאות (0.47 שניות)
תוצאת תמונה עבור שורת המשימות נעלמה
מה שצריך לעשות הוא ללחוץ על צירוף המקשים של מקש Windows , הנמצא בין מקשי ALT ו – CTRL השמאליים במקלדת ועל האות R. פעולה זו תפתח לפניכם את חלון הפעלה , בו תדרשו להקליד את הביטוי Explorer וללחוץ על מקש אישור. שורת המשימות חזרה למקומה עוד לפני שתספיקו לומר רובינזון קזורו.21 בנוב׳ 2013

• תודה
  • הוסף לסימניות
שורת המשימות נעלמה

כ-5,630 תוצאות (0.47 שניות)
תוצאת תמונה עבור שורת המשימות נעלמה
מה שצריך לעשות הוא ללחוץ על צירוף המקשים של מקש Windows , הנמצא בין מקשי ALT ו – CTRL השמאליים במקלדת ועל האות R. פעולה זו תפתח לפניכם את חלון הפעלה , בו תדרשו להקליד את הביטוי Explorer וללחוץ על מקש אישור. שורת המשימות חזרה למקומה עוד לפני שתספיקו לומר רובינזון קזורו.21 בנוב׳ 2013
עשיתי חיפוש כמובן בגוגל וכל מה שהציעו שם ניסיתי
וכלום לא עזר...

• הוסף לסימניות
מה לחוץ לך כאן?

1640117109624.png

• תודה
  • הוסף לסימניות
חשבתי שאולי הבעיה היא שהסתרת את שורת המשימות
מכאן אין לי איך לעזור
סורי : (

• תודה
  • הוסף לסימניות
לא יודעת. איך אני בודקת את זה?

תודה על הזמן שאת מקדישה לי
בפינה התחתונה השמאלית יש סמליל כעין קריאה (מרובע עם חץ למטה), בלחיצה עליו מתגלים מצבים שונים.
ובמחשב נייד יתכן שלחצתם על מצב טאבלט המסתיר גם שורת המשימות (ומעלים גם את שולחן העבודה).

• הוסף לסימניות
בפינה התחתונה השמאלית יש סמליל כעין קריאה (מרובע עם חץ למטה), בלחיצה עליו מתגלים מצבים שונים.
ובמחשב נייד יתכן שלחצתם על מצב טאבלט המסתיר גם שורת המשימות (ומעלים גם את שולחן העבודה).
תודה על העזרה
אבל כנראה לא זאת הבעיה
שולחן העבודה לא נעלם. רק השורה למטה
המצב מאד מוזר. בד"כ יש שורת משימות למטה והיא תוחמת את שולחן העבודה מלמטה
עכשיו יש לי שולחן עבודה שלא תחום למטה. החץ יכול להמשיך למטה בלי הפרעה.
אם לדוגמה פתוחים לי כמה חלונות ואני לא סוגרת אותם רק 'שומרת' אותם למטה, אני לא רואה אותם.
מקווה שהבהרתי את הבעיה...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
1646334211923.png

מה אני אמורה ללחוץ?
פתח זה פותח לי תיקייה של Explorer

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה