שורת חיפוש בהתחל לא עובדת

• הוסף לסימניות
לגלול עוד קצת למטה
אבל באמת יש הבדלים בין הגרסאות היכן זה מופיע
בושות
נכוןןן
1602007117280.png

• הוסף לסימניות
אכן נראה מעודכן.
עדכון הגרסה היה לפני מעל שבוע, כך שלא היה עדכון שיכל להחליף ולתקן אם נפגעו קבצי מערכת.
אז כן, מומלץ לעשות אתחול נקי ולבצע מה ש @בנצי20 הציע.

לאחר הפעלת אתחול נקי, להקליד בהתחל CMD (בהתחל החיפוש עובד, נכון?!) לחצן ימני על שורת הפקודה ו'הפעל כמנהל'.

• הוסף לסימניות
מקפיצה
יש לי את אותה הבעיה כבר שבוע
מהו אתחול נקי
הוא לא מוחק תוכנות או אפליקציות שעל המחשב?.
אשמח לדעת מה עשיתם בסוף...

• הוסף לסימניות
מקפיצה
יש לי את אותה הבעיה כבר שבוע
מהו אתחול נקי
הוא לא מוחק תוכנות או אפליקציות שעל המחשב?.
אשמח לדעת מה עשיתם בסוף...
תאמת שאני התייאשתי
ניסתי מספר דברים ללא הצלחה
בנוסף אני לא כ"כ מבינה בזה
כרגע מסתדרת בלי....

• הוסף לסימניות
עדכנתי אתמול זה לא עזר לי

• הוסף לסימניות
היי לכם
אשמח לדעת אם מישהו מכיר בעיה כזאת
יש לי Windows 10 pro
שורת החיפוש לצד הסימון של ההתחל הפסיקה לעבוד ללא סיבה
כל העידכונים במחשב בוצעו ולא היה שינוי מיוחד לאחרונה שביצעתי.

תודה וחג שמח
היי יעל,
אשמח לדעת, איך הסתדרת בסוף?
יש לי אותה בעיה...

• הוסף לסימניות
לי זה קורה הרבה פעמים במחשב
הפתרון הכי טוב זה להיכנס לTask Manager, בלחיצה על לחצן ימני העכבר בשורת האפליקציות למטה במחשב
לבחור מהתפריט הימני Details
ואז לחפש שם את Search, אמורות להופיע 2 משימות, לעשות לכל אחת מהן End Task, שוב עם לחצן ימני וזה פותר את הבעיה!!!
1732006700389.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה