שושנה ברגל

• הוסף לסימניות
שמענו על סגולה למרוח שמן שנותר מחנוכה.
מישהו יודע איפה אפשר להשיג את זה?

• הוסף לסימניות
לא יודעת לגבי שמן אבל נסו אצל יצחק חזן בבני ברק.מוכר אבקה להכנת בצק .
נעזרתי בה כמה פעמים והיא עוזרת פלאים.

מניחים על המקום וחובשים.

מתגורר ברמת אלחנן.-בני ברק

• הוסף לסימניות
שמעתי לאחרונה על טיפול מנע לשושנה בכדורים יומיומיים או זריקה אחת לחודש
אם מעניין אותך אברר פרטים מדוייקים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bekki;1084395:
לא יודעת לגבי שמן אבל נסו אצל יצחק חזן בבני ברק.מוכר אבקה להכנת בצק .
נעזרתי בה כמה פעמים והיא עוזרת פלאים.

מניחים על המקום וחובשים.

מתגורר ברמת אלחנן.-בני ברק

איזה נוסטלגיה זה עושה לי...
אני זוכרת שהייתי ילדה קטנה היתה לי מוגלה בכף הרגל וסבתא שלי הכינה בצק מיוחד וחבשה לי בזה את הרגל ותוך יומיים זה עבר...
לא ידעתי שיש עוד אנשים ששמים בצק על הרגלים... :)

• הוסף לסימניות
מניסיון שלי, הסגולה לא עזרה, או שהיא עזרה לאחר שבועיים (אני באמת לא יודע חשבונות שמיים)

רוץ מהר לקבל אנטיביוטיקה, לא לשחק עם זה, זה זיהום מאוד מסוכן לגוף
שמעתי רופא שאמר פעם, עדיף לקבל כל החיים כל יום כדור אנטיביוטיקה ולא שושנה אפי' פעם אחת !!! :eek:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sari93;1084024:
שמענו על סגולה למרוח שמן שנותר מחנוכה.
מישהו יודע איפה אפשר להשיג את זה?

ומנותר הקנקנים נעשה נס לשושנים.

• הוסף לסימניות
זו סגולה למרוח שמן שנותר מחנוכה, ועל זה לחבוש עם עלים מעץ הבאובב [יש פה בהר נוף] ואומרים שזה מעביר בלי שיחזור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה