- הוסף לסימניות
אכן כן, זה לבוקר.רוחי- מנה מושחתת לגמרי.
לא הייתי מתנגדת להזמנה לסעודה![]()
זה מנה לבוקר, נכון?
אכן כן, זה לבוקר.רוחי- מנה מושחתת לגמרי.
לא הייתי מתנגדת להזמנה לסעודה![]()
זה מנה לבוקר, נכון?
יצא וואואכן כן, זה לבוקר.
פיארת לנו את שולחן החגאכן כן, זה לבוקר.
אני כל כך שמחה!!!פיארת לנו את שולחן החג
עם המתכון של השושנים והפטה כבד
תודה תודה
יצא מושלם בסיעתא !!
יוצא רך ועסיסי.רוחי תודה רבה
איזה מרקם יוצא הפסטרמה הפונה? זה לא יבש וקשה?
עם סלמי יצא טוב?
נראה מעולה.3 כפות רוטב סויה
מלח פלפלשחור
אבקת שום
ארבע כפות צ'ילי
שמן, מים, חרדל, סילאן, מלח, פלפל.נראה מעולה.
ננסה לסוכות בס"ד.
מה היית שמה במקום רוטב סויה וצילי?
עבור כאלה שהרטבים המתועשים עושים להם כאבי בטן![]()
לא רואה סיבה לבעיה.אפשר לאפות בתבניות מאפינס מנייר? (קרטון)
מעולה.עם קציצות בשר גם הולך?
תודהמעולה.
המילוי צריך זמן אפיה ארוך יותר מפילו, זו בעיה קצת...תודה
ואם אני יעשה בסיס מעלי פילה ולא פסטרמה
עדיין יכול ללכת טוב לאפות עם הרוטב הנ"ל ?
הכמות היא בערך 30+ הכמות שיש בחבילה כפולה של פסטרמות.@רוחי בלבוחי המדהימה והמפתיעה!
נראה מקסים וקל!
כמה מנות יוצא מהכמות שהכנת?
אם אני רוצה את זה למנה ראשונה לחוה"מ
כל סועד אמור לקבל שניים, או שנראה לך שאחד מספיק?
לא מספיק מצליחה לדמיין את הגודל.
כמו"כ האם טוב בהקפאה?
תלוי מה גודל הכף וכמה היא גדושה.האם כף ממלית הבשר זה לא מעט מידי? המנה נגמרת בביס...
בתמונה זה נראה יותר
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: rafeli, שרי שיצר, עמליה 098 ועוד 23 משתמשים26 //