- הוסף לסימניות
נספג , נשארת כמו זיעה כזו מעל המאפה.
אפשר למלא בפירה מתפוחי אדמה.אהבתי את הרעיון של המנה מאוד!
אצלנו לא אוהבים עוף/בשר טחון בשום צורה,
יש לך רעיון במה אפשר עוד למלא?
כן ברור שאפשר ואפילו מומלץ.וואו! נראה טוב!
הייתי רוצה להכין לשבת, רק שאין הרבה זמן להתכונן השבוע.
אפשר להקפיא את זה?
רעיונות מעולים!!נספג , נשארת כמו זיעה כזו מעל המאפה.
אפשר למלא בפירה מתפוחי אדמה.
חזה מוקפץ בחתיכות קטנות.
או כל מילוי אחד של ירקות.
כמה ימים זה בסדר, אבל אני אישית הייתי מעיפה למקפיא -שם זה נשמר הכי טרי.שוב תודה על הרעיון למנה היפה הזו.
כמה זמן לדעתך ישמר במקרר?
אני רוצה להכין היום לחג בבוקר..., אבל אני אישית הייתי מעיפה למקפיא -שם זה נשמר הכי טרי
ישר לפלטה שכבה שניה (ע''ג תבנית עם אוכל חם,)אני רוצה להכין היום לחג בבוקר...
אעשה כעצתך ואקפיא- יש פשוט מצוקת מקום...
כיצד להפשיר? ישר לחימום על הפלטה או להפשיר קודם?
סורי על ריבוי השאלות.ישר לפלטה שכבה שניה (ע''ג תבנית עם אוכל חם,)
זה במאפינס.סורי על ריבוי השאלות.
אני גרועה במטבח, ויש לי אורחים לארוחה המתוכננת..
מקפיאה ומחממת עם התבניות? כמה זמן בערך הפשרה על הפלטה?
המנה יצאה מהתנור, לא התאפקתי וטעמתי.
מעדן.
הסברת מעולה++זה במאפינס.
את מקפיאה בתבנית גדולה הרבה מאפינס עם פסטרמה אפויה.
לקראת הסעודה מוציאה מאפינס ומחממת על אוכל שנמצא על הפלטה, למשל על תבנית עופות או בקר או משהו אחר שנמצא על הפלטה .
את מניחה מאפינס על התבנית החמה.ומכסה הכל בנייר כסף.
את גם יכולה להניח תבנית שלמה מלאה במאפינס זה גם בסדר.
את הרעיון הבנת? ניסיתי הכי הכי![]()
תבנית עם תפו"א גם הולך?למשל על תבנית עופות או בקר או משהו אחר שנמצא על
אייזה טוב לקבל משוב !!! שמחה בשבילך.
מקסים!!@רוחי בלבוחי
נכנסתי במיוחד לחפש את האשכול כדי להגיד לך תודה .
הכנתי להיום, והיה טעים.. ומרשים והעיקר חגיגי ומתאים לחול המועד ,
המון תודה
מאמצת ל"קלסר מתכונים לזמנים חגיגיים"
יש לי את הרגיל.@רוחי בלבוחי
איזה מיני קיטצן יש לך? אני פוחדת ששלי מידי נמוך
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים