דרוש מידע שותף בעוסק פטור

• הוסף לסימניות
האם ניתן לפתוח עוסק פטור לאשה ולהכניס את הבעל כשותף בעסק
והאם זה מזכה את הבעל במענק עבודה, ואם כן לפי איזה סכום?
אודה לכל מידע

• הוסף לסימניות
האם ניתן לפתוח עוסק פטור לאשה ולהכניס את הבעל כשותף בעסק
והאם זה מזכה את הבעל במענק עבודה, ואם כן לפי איזה סכום?
אודה לכל מידע
כן יש כזה מושג בן זוג עוזר והוא יהיה זכאי גם למענק עבודה
אבל זה יותר כאב ראש עדים שיפתח לבד תיק במע״מ של עוסק פטור

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
לגבי זכויות לבעל אין לי מושג,
אבל בד"כ מומלץ לרשום בעל עוזר לחל"ד

• הוסף לסימניות
יש לי ולאשתי שתי עסקים זעירים נפרדים, עכשו מישהו כתב כאן באשכול אחר שבדיווח מס הכנסה הערכה כמה אני ירוויח השנה אז זה דיווח אחד לשניהם- תוכל בבקשה להסביר, כי לא לכאו' אני רואה לכל אחד בנפרד בקשה לתיאום מס שיכתוב הערכה לשנה אז האם לא הבנתי נכון

• הוסף לסימניות
יש לי ולאשתי שתי עסקים זעירים נפרדים, עכשו מישהו כתב כאן באשכול אחר שבדיווח מס הכנסה הערכה כמה אני ירוויח השנה אז זה דיווח אחד לשניהם- תוכל בבקשה להסביר, כי לא לכאו' אני רואה לכל אחד בנפרד בקשה לתיאום מס שיכתוב הערכה לשנה אז האם לא הבנתי נכון
אם שניכם עוסקים זעירים זה בסדר גמור
אם אחד פטור אז השני אין לו למה להיות זעיר כי במילא מוגש דוח 1301 שהוא זוגי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה